"Ο Μορέιρα θέλει να μείνει στην Ομόνοια" (Τι λέει ο μάνατζερ του)

Με την ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net εποινώνησε ο μάνατζερ του Χοσέ Μορέιρα...Δημήτρης Ζήνωνος ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πορτογάλου πορτιέρε αλλά και στο παραγκωνισμό του που έφερε αρκετές συζητήσεις.

«Δεν θα πω πολλά αλλά ο Μορειρα είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας και προπονείται κανονικά όπως προπονείται πάντα. Είτε αγωνίζεται βασικός είτε αναπληρωματικός, δίνει τα πάντα για να διατηρείται σε ψηλό επίπεδο και να βοηθά την ομάδα όταν χρειαστεί».

Για το γεγονός ότι συζητιέται αρκετά ότι έχει παραμείνει εκτός ομάδας;

“Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο ωστόσο σεβόμαστε απόλυτα την απόφαση του Κώστα Καίαφα που είναι και ο προπονητής της ομάδας”.

Για το συμβόλαιο του και το γεγονός ότι ακούστηκε ότι υπόγραψε σε κάποια άλλη ομάδα;

 «Δεν υπέγραψε με καμία ομάδα ο Μορέιρα. Έχει συμβόλαιο ως τις 31 Μαΐου. Έχει δείξει το πόσο αγαπάει την ομάδα και προτεραιότητα του… είναι να μείνει στην Ομόνοια. Προς το παρών δεν κληθήκαμε για να ανανεώσουμε και περιμένουμε. Όταν κληθούμε από την διοίκηση θα πάμε να συζητήσουμε. Ο Μορέιρα απόδειξε ότι θέλει να μείνει στην Ομόνοια. Η οικογένεια του είναι χαρούμενη στην Κύπρο και θέλει να μείνει εδώ. Ο Μορέιρα έχει ιδιαίτερη σχέση και αγάπη με τον κόσμο της Ομόνοιας κάτι που είναι γνωστό. Οι οπαδοί της Ομόνοιας τον στηρίζουν και τον στήριζαν και είναι κάτι που δίνει δύναμη στον ποδοσφαιριστή».