Αποθεώθηκαν στο ΓΣΠ, θα αποθεωθούν ξανά και στο δικό τους σπίτι! (Βίντεο)

Μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη τους, έζησαν οι συντελεστές του Τμήματος Πετόσφαιρας, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Τεχνική ηγεσία, πετοσφαιριστές και μέλη της Επιτροπής Πετόσφαιρας, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ και έζησαν μερικά λεπτά αποθέωσης, από τους χιλιάδες φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κατέκλυσαν το στάδιο της πρωτεύουσας. 

Αυτήν την αποθέωση, το Τμήμα Πετόσφαιρας θέλει να την ζήσει ξανά την Παρασκευή (06/03), στο δικό του "σπίτι", το στάδιο "Ελευθερία". Τη συγκεκριμένη μέρα, στις 19:30, η ομάδα πετόσφαιρας φιλοξενεί την Ανόρθωση, στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Μπορεί από βαθμολογικής πλευράς ο αγώνας να μην έχει ενδιαφέρον, αφού η ομάδα της Λευκωσίας έχει στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια, ωστόσο είναι ιδιαίτερα σημαντικό οι πετοσφαιριστές να παίξουν στην έδρα τους για πρώτη φορά ως πρωταθλητές Κύπρου, μπροστά σε γεμάτες κερκίδες. 

Ένα γεμάτο γήπεδο θα αποτελέσει το καλύτερο "ζέσταμα", για την πανηγυρική φιέστα τίτλου που θα διοργανωθεί την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015, στο στάδιο "Ελευθερία", στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παφιακό. 

Εκείνη τη μέρα θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα πετόσφαιρας. Συνεπώς, τόσο στις 6 Μαρτίου, όσο και στις 13 Μαρτίου, το στάδιο "Ελευθερία" θα πρέπει να είναι κατάμεστο από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γιατί αυτό αξίζουν όσοι συνέβαλαν για να έρθει το πρώτο πρωτάθλημα πετόσφαιρας στην ιστορία του Σωματείου. 

** Για τηλεοπτικούς λόγους, ο αγώνας της ομάδας πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με αντίπαλο την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί αύριο (06/02), στο στάδιο "Ελευθερία", θα ξεκινήσει στις 20:15 και όχι στις 19:30 που ήταν αρχικά ορισμένος (ζωντανά από το ΡΙΚ2). 

Πιο κάτω δείτε το βίντεο από την είσοδο της πετοσφαιρικής ομάδας στο ΓΣΠ.