"Θα φτάσουμε σε κατάσταση ζούγκλας"

Kαλεσμένος στην εκπομπή του Πανίκου Χατζηλιασή στο MEGA, "Σπορ στις 7" ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Λάκης Πολυκάρπου ο οποίος έκανε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για την προκήρυξη γύρω από τις βομβιστικές επιθέσεις.


 
O β' αντιπρόεδρος της Ομόνοιας ανέφερε σχετικά: "Βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Αστυνομίας για να δούμε περί τίνος πρόκειται όμως ανεξάρτητα από το τι σημαίνει αυτό το πράγμα, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να δεχτούμε παρόμοιες ενέργειες με σκοπό να επιλύσουμε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει προβλήματα και έχουμε καθήκον σωματεία, ομοσπονδία και χιλιάδες των οπαδών, να βρούμε λύσεις και θα βρούμε λύσεις από την στιγμή που θα κάτσουμε κάτω υπεύθυνα, να βρούμε διεξόδους, να διαμορφώσουμε πολιτικές και να δημιουργήσουμε θεσμούς που θα είναι πιο δίκαιοι, πιο αντικειμενικοί και πιο αποτελεσματικοί.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιούνται ενέργειες βίας για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα. Θα φτάσουμε, τότε, στην κατάσταση ζούγκλας κάτι που δεν τιμά την Κυπριακή κοινωνία και οπωσδήποτε την ιστορία του σωματείου μας. Η ιστορία του κάθε σωματείο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογεί και να ευνοεί παρόμοιες καταστάσεις".

Όσον αφορά την προσπάθεια να μαζευτούν οι 900 χιλιάδες ευρώ, ο κ.Πολυκάρπου ανέφερε πως "γίνεται τεράστιος αγώνας" ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη των προηγούμενων διοικήσεων λέγοντας πως "Η Ομόνοια είναι με την πλάτη στον τοίχο και κινδυνεύει με ανεπανόρθωτες συνέπειες. Δεν είναι στο χείλος της καταστροφής, είναι μέσα στην καταστροφή".

Τέλος αναφέρθηκε και στην συμβολή του κόσμου, επισημαίνοντας πως "Η κρίση δεν λύγισε τον Ομονοιάτη, ο κόσμος θα μας κρατήσει ζωντανούς και θα ξεπεράσουμε την δυσκολία. Η τρύπα είναι μεγάλη όμως οι χιλιάδες Ομονοιάτες είναι κοινωνικό φαινόμενο".