"Θα πρέπει να ήμασταν τρελοί για να έχουμε ανάμιξη"

Με ανακοίνωση η Θύρα 9 τοποθετείται για την προκήρυξη αναφορικά με τις βομβιστικές επιθέσεις και διαχωρίζει την θέση της λέγοντας πως δεν έχει οποιαδήποτε ανάμιξη...

Αποσπάσματα από την ανακοίνωση

Αδέρφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε πράσινε λαέ

Έχουμε μελετήσει με προσοχή ολόκληρη την προκήρυξη (όχι μόνο τα κομμάτια που παίχτηκαν στο ΜΕΓΚΑ) της πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωσης Ένοπλοι Θυραεννιώτες Αντάρτες Πόλης και ήρθε η ώρα να τοποθετηθούμε και επίσημα με τα δικά μας συμπεράσματα.

Εμείς εδώ στη Θύρα 9 έχουμε μάθει να λέμε αλήθειες, δεν το γυρίζει η γλώσσα μας το ψέμα, δεν το αρθρώνει. Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να πούμε απλά «είναι μια προβοκάτσια» και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας κρυμμένοι πίσω από το δάκτυλο μας. Δεν είναι όμως. Και όποιος συνεχίζει να πιστεύει αυτήν την επιφανειακή άποψη ακόμα και μετά την δημοσιοποίηση ολόκληρης της τρισέλιδης προκήρυξης τότε στερείται κριτικής σκέψης και επιχειρημάτων.

Κανένας προβοκάτορας δεν αναλαμβάνει ευθύνη δύο χτυπημάτων που απέχουν μάλιστα χρονικά μεταξύ τους κάποιους μήνες και κανένας προβοκάτορας δεν μπορεί να εκφραστεί με τόση αγανάκτηση και θυμό για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα αν δεν τα έχει νοιώσει στο πετσί του. Η προβοκάτσια είναι απλή σε σχεδιασμό, μια κίνηση, ένα γεγονός, εκτελείται άμεσα και ο εμπνευστής της σπεύδει να την εκμεταλλευτεί όσο πιο γρήγορα μπορεί χωρίς να περιμένει τις επόμενες ευνοϊκές συνθήκες για να την συνδέσει με μια δεύτερη προβοκατόρικη ενέργεια. Κανένας προβοκάτορας δεν θα μπορούσε να τοποθετηθεί με τρισέλιδη προκήρυξη πολιτικού μάλιστα περιεχομένου και λόγου που θυμίζει αντίστοιχες επαναστατικών οργανώσεων αντάρτικου πόλης του εξωτερικού. Η αλήθεια αυτή είναι. Και όντας και εμείς άτομα με κρίση και νου αναγνωρίζουμε ένα πρόχειρο σχεδιασμό από την συστηματική και πειθαρχημένη οργάνωση

Από εκεί και πέρα. Εμάς δεν μας αγγίζει το παραμικρό. Ξεκάθαρα. Εμείς τη δουλειά μας. Εμείς είμαστε η ΘΥΡΑ 9 οργανωμένο σύνολο οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η διαχρονική δράση μας και μέσα και έξω από τα γήπεδα είναι γνωστή ανά το παγκύπριο και όχι μόνο. Θα πρέπει να ήμασταν τρελοί να είχαμε οποιαδήποτε ανάμιξη σε μια τέτοια οργάνωση σε μια τέτοια χρονική περίοδο και μάλιστα να την βαφτίσουμε με το όνομα της οργανωμένης μας κερκίδας (Θυραεννιώτες).

...Πιάστε τους αν έχετε τα κότσια. Καθαρίστε την βρωμιά. Γιατί όσο η δικαιοσύνη δεν αποδίδεται όλο και κάποιος θα βρεθεί να αποδώσει μια δικαιοσύνη που εσείς και η υπόλοιπη κοινωνία δεν εγκρίνει. Σταματήστε τουλάχιστον να δηλώνετε σοκαρισμένοι λες και σας κατέβηκαν τζιχατιστές από το πουθενά. Εδώ και πολλά χρόνια η μπόχα σας τρυπάει μύτες.

...Γελά όχι μόνο το παρδαλό κατσίκι γελάει ακόμα και η αγελάδα του la vache qui rit. Αν θέλει ο κύριος υπουργός να περάσει την κάρτα για τις βομβιστικές επιθέσεις έξω στη κοινωνία τότε θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε πως κάθε εβδομάδα γίνεται και ένας εμπρησμός σε όλη τη Κύπρο. Καλό θα ήταν όλοι οι Κύπριοι να βγάλουν και καμιά κάρτα πυρασφάλειας. Επίσης να τον ενημερώσουμε πως οι μισοί πολιτικοί στην Πάφο είναι μέσα για σκάνδαλα. Καλό θα ήταν να βγει μια κάρτα – σωστού πολιτικού σε αυτή την επαρχία.

Κλείνουμε και διασκεδάζουμε τις εντυπώσεις. Γιατί από ποίηση κάτι ξέρουμε και εμείς. Κωστής Παλαμάς λοιπόν. Αφιερωμένος σε όλο το κόσμο της ΘΥΡΑΣ 9, παλιούς και νέους!

Χρωστάμε σ' όσους ήρθαν πέρασαν, θα 'ρθουν, θα περάσουν.

Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί.

Υ.Γ - ΟΛΟΙ απόψε στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ για να ευχαριστήσουμε τους πετοσφαιριστές μας για τον πρώτο τίτλο στα χρονικά του τμήματος

Υ.Γ 2 - Την Κυριακή όλοι στο κεντρικό σύνδεσμο να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας. Στηρίζουμε την αποχή, στηρίζουμε τον ασταμάτητο και συνεχιζόμενο αγώνα μας! ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ!