H Oμόνοια... για τα κριτήρια (Ανακοίνωση)

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ομόνοιας αναφέρεται στην προσπάθεια που καταβάλλεται, για να περάσει με επιτυχία το Σωματείου μας τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Αναλυτικά:

Μέσα στις πραγματικά πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Κύπρο, είναι ιδιαίτερα συγκινητική η προσπάθεια που καταβάλλεται, για να περάσει με επιτυχία το Σωματείου μας τα κριτήρια Μαρτίου της ΟΥΕΦΑ.

Αυτή η προσπάθεια βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είμαστε κοντά στο να τα καταφέρουμε και αισιοδοξούμε ότι μέχρι τη Δευτέρα, θα είμαστε σε θέση να υποβάλουμε ολοκληρωμένο το φάκελό μας.

Φτάνει, το τονίζουμε ξανα, αυτή η συγκινητική και τιτάνια προσπάθεια να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.

Με την ευκαιρία, το Σωματείο μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά μέλη, φίλους και οπαδούς που έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, όσους έχουν αγοράσει λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης, όσους προμηθεύονται ή στηρίζουν τα προϊόντα και της υπηρεσίες της ομάδας μας και αυτούς που συμμετείχαν στην πρώτη κλήρωση του Bingo ΟΜΟΝΟΙΑ.

Επίσης, το Σωματείο μας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους φίλους που έχουν δανείσει το Σωματείο μας χρηματικά ποσά ή έχουν κάνει εισφορές.

Ευχαριστούμε επίσης όλους, όσους έχουν δείξει κατανόηση στους διακανονισμούς που έχουν γίνει, αλλά και όσους έχουν δουλέψει σκληρά, σε ολόκληρη την Κύπρο, για να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια που καταβλήθηκε για επιτυχή κατάληξη σε σχέση με τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Εκφράζουμε για μία ακόμη φορά την αισιοδοξία μας πως μέχρι τη Δευτέρα, θα είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε, φτάνει αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.