Με Ρούνιε και Ρενάτο

Δελτίο Τύπου εξέδωσε η PrimeTel με το οποίο ενημερώνει ότι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας Ρενάτο Μαργκάσα και Ιβάν Ρούνιε θα είναι καλεσμένοι της το Σάββατο, 28 Μαρτίου, 11:00 – 15:00 στο Kings Avenue Mall στην Πάφο.

Πιο κάτω παραθέτουμε Δελτίο Τύπου της PrimeTel:

Δύο από τους πιο δημοφιλείς παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι Ρενάτο Μαργκάσα και Ιβάν Ρούνιε, θα βρίσκονται αυτό το Σάββατο, 28 Μαρτίου, 11:00 – 15:00 στο Kings Avenue Mall στην Πάφο, καλεσμένοι της PrimeTel, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα με όλους τους φίλους της ομάδας.

Μην χάνεις χρόνο! Έλα αυτό το Σάββατο στο Kings Avenue Mall, και το super fast δίκτυο της PrimeTel, θα σας προσφέρει την πιο super fun εμπειρία. Φωτογραφηθείτε με τους παίκτες της Ομόνοιας και ανεβάστε την selfie σας στο facebook. Σε χρόνο 4G θα εμφανίζεται στο timeline των φίλων σας!

To απίστευτα γρήγορο 4G δίκτυο της PrimeTel προσφέρει μια αξέχαστη διαδικτυακή εμπειρία καθώς επιτρέπει πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων!

Εσύ τι κάνεις το Σάββατο;

Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, 11-15, Kings Avenue Mall στην Πάφο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την PrimeTel κάντε κλικ στο www.primetel.com.cy ή καλέστε 133 ή επισκεφθείτε ένα από τα κέντρα εξυπηρέτησης της PrimeTel.