Ο Γκουλόν και ο Μουλαζίμης

Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του φινάλε της σεζόν είχε την ευκαιρία αν εξάγει στο χθεσινό φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα, ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας.

Ο Κύπριος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται τακτικά. Παράλληλα και ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται, τους χρησιμοποίησε σε διαφορετικές θέσεις θέλοντας να είναι προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο στην πορεία.

Αυτό που προέκυψε, ήταν η χρησιμοποίηση του Γκουλόν στην μεσαία γραμμή, αφήνοντας την θέση του στόπερ στην οποία αγωνίζεται στα επίσημα παιχνίδια. Αμυντικό χαφ είναι και η φυσική του θέση άλλωστε, όμως λόγω των αναγκών της Ομόνοιας στα στόπερ, ο υψηλόσωμος άσος καθιερώθηκε στο πλάι του Ρουνιέ.

Το ενδεχόμενο προώθησής του στην μεσαία γραμμή και στα επίσημα παιχνίδια, είναι κάτι που βρίσκεται στις σκέψεις του Κύπριου τεχνικού, με την προϋπόθεση όμως να μην δημιουργηθεί κενό στα μετόπισθεν.

Άλλος κλασικός στόπερ πέραν του Ρουνιέ δεν υπάρχει και για να μετακινηθεί ο Γκουλόν, θα πρέπει να βρεθεί άλλη αξιόπιστη λύση. Μια εξ’ αυτών μπορεί να είναι ο Δημήτρης Μουλαζίμης ο οποίος αγωνίστηκε ως στόπερ σε όλη την διάρκεια του χθεσινού φιλικού, έχοντας θετική παρουσία.

Μέχρι στιγμής ο νεαρός άσος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια Κυπέλλου και αν ο Καϊάφας αποφασίσει να προωθήσει τον Γκουλόν στα χαφ, θα διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα.