Δεκαήμερο γεμάτο εμπειρίες

Αν για τον οποιοδήποτε ταλαντούχο ποδοσφαιριστή εκείνο που χρειάζεται για να "ψηθεί" είναι οι εμπειρίες, αυτό ισχύει σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό για τους τερματοφύλακες, που με ένα λάθος μπορούν να δούνε την καριέρα τους να αλλάζει πορεία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το τελευταίο δεκαήμερο ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για τον Κωνσταντίνο Παναγή. Ο 20χρονος τερματοφύλακας της Ομόνοιας έκανε το ντεμπούτο του στο Κυπριακό πρωτάθλημα και μάλιστα σε ένα νικηφόρο ντέρμπι, με την Ανόρθωση στο "Παπαδόπουλος".

Στην συνέχεια ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών μετά την κλήση από τον Πάμπο Χριστοδούλου και παρόλο που δεν έπαιξε κόντρα στο Βέλγιο, οι εμπειρίες από τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους διεθνείς και η απευθείας επαφή με τα αστέρια των γηπεδούχων, σαφώς και καταγράφονται στα θετικά για τον Παναγή.

Πλέον, έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων στη Ρουμανία για το φιλικό της Τρίτης, όπου αναμένεται πως θα είναι βασικός. Ένα γεμάτο δεκαήμερο, λοιπόν, για τον 20χρονο - διεθνή πλέον - τερματοφύλακα που οπωσδήποτε θα του φανεί πολύ χρήσιμο για την συνέχεια...