Η Ομόνοια των διεθνών!

To χαμηλότερο προϋπολογισμό των τελευταίων χρόνων έχει η Ομόνοια τη φετινή σεζόν και παρότι πολλοί πίστευαν ότι με τη μείωση του μπάτζετ θα υπήρχε και σημαντική μείωση στην ποιότητα του ρόστερ, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Άλλωστε, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι με τις προσεκτικές κινήσεις που έγιναν από την τεχνική ηγεσία, αλλά και την αξιόποιηση των ποδοσφαιριστών, οι "πράσινοι" έχουν αυτή τη στιγμή ένα σωρό διεθνείς ποδοσφαιριστές, ιδιαίτερα στις ξένες χώρες.

Για παράδειγμα ο Μίκαελ Ποτέ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Μπενίν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Λεάντρο (Ουγγαρία), Λομπιανίτζε (Γεωργία), Σκέμπρι (Μάλτα) και Κιρμ (Σλοβενία), οι οποίοι όχι μόνο είναι πάντα στις κλήσεις της Εθνικής τους Ομάδας, αλλά και τις πλείστες φορές έχουν θέση βασικού.

Αν προσθέσει κανείς και τους "δικούς" μας, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Γιώργο Οικονομίδη, Χάρη Κυριάκου και Κωνσταντίνο Παναγή, αλλά και τους νεαρούς που αγωνίζονται στις μικρές Εθνικές Ομάδες, τότε γίνεται αντιληπτό γιατί οι φίλοι της ομάδας την αναφέρουν ως η Ομόνοια των διεθνών.