Σκέμπρι... στα χνάρια του παππού του

Ο Αντρέ Σκέμπρι ήταν ένας από τους πολλούς παίκτες της Ομόνοιας που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του αυτές τις μέρες. Ο Μαλτέζος, μάλιστα, ήταν ο αρχηγός της Μάλτας στην φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Γεωργία και έτσι... ακολούθησε τον παππού του.

Ο Salvinu Schembri (φώτο) ήταν ο πρώτος αρχηγός στην ιστορία της Εθνικής ομάδας της Μάλτας και έγραψε την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο της χώρας, παίζοντας σε Sliema Wanderers, Valletta και Ħamrun Spartans. Ο γιος του, Eric Schembri - δηλαδή ο πατέρας του Αντρέ - ήταν επίσης ποδοσφαιριστής και μάλιστα διεθνής ενώ τώρα ο στράικερ της Ομόνοιας συνέχισε την παράδοση και σαφώς έχει ξεπεράσει και τους δυο σε συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, αλλά και γενικότερα όσον αφορά τις επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο επιθετικός της Ομόνοιας αναφέρει, σχετικά: "Ήταν τιμή μου που ήμουν αρχηγός της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Γεωργία. Αν και τα αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα για εμάς, είμαι πάντα περήφανος που φοράω την φανέλα και το περιβραχιόνιο της πατρίδας μου. Είναι υπέροχο συναίσθημα να ακολουθώ τα βήματα του παππού μου που ήταν ο πρώτος αρχηγός στην Εθνική μας ομάδα".