"Καμία αντίδραση εκτός από Ομόνοια"

Επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για τις προχθεσινές δηλώσεις Πρόδρομου Πετρίδη για τους διαιτητές... Ο εκπρόσωπος τύπου των πρασίνων Ανδρέας Δημητρίου με δηλώσεις του στον Άστρα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και ζήτησε επεξεργασία των όσων είπε ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ από μέρους της ΚΟΠ και των διαιτητών. Στάθηκε επίσης και στο γεγονός πως πέραν από την Ομόνοια καμία άλλη ομάδα δεν σχολίασε δημόσια τις δηλώσεις Πετρίδη..

Οι δηλώσεις Δημητρίου

Είναι γεγονός πως ο κόσμος μας έχει εκφράσει την ανησυχία του μετά τις δηλώσεις Πετρίδη. Αρκετοί φίλαθλοι επικοινώνησαν μαζί μας, αυτό είναι πραγματικότητα. Την δεδομένη χρονική στιγμή θέλουμε από τον κόσμο μας να πιστώσει το ΔΣ της Ομόνοιας και να περιμένει.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις πρέπει να επεξεργαστούν από την ΚΟΠ και τον σύνδεσμο διαιτητών. Για την ώρα και παρά τα αμέτρητα ερωτήματα το αφήνουμε ως εδώ, όσον αφορά τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, και το ΔΣ θα κάνει κάποιες ενέργειες προς τις κατευθύνσεις που πρέπει να κάνει. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν υπήρξε καμία αντίδραση από άλλη ομάδα, εκτός από την Ομόνοια. Αυτό να το λάβει υπόψη ο κόσμος της Ομόνοιας και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.