"Σημαντικό ένα γκολ νωρίς" (Βίντεο)

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και από τη δική του παρουσία, όσο αφορά τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, παρουσιάστηκε ο Άντραζ Κιρμ, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

"Αυτό είναι το παιχνίδι μου!" παραδέχτηκε ο Σλοβένος διεθνής, ο οποίος έκανε την αυτοκριτική του και ευχήθηκε όπως στη συνέχεια οι εμφανίσεις του κυμανθούν σε ψηλά επίπεδα. 

Χαρακτήρισε πολύ καλή την εμφάνιση της ομάδας μας, αλλά και δίκαιη τη νίκη στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ενώ επεσήμανε πως οι πολλές κερδισμένες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή, αλλά και ο επιθετικός τρόπος παιχνιδιού, ήταν τα βασικά στοιχεία που έφεραν τους τρεις βαθμούς.  

Παράλληλα, ο Σλοβένος διεθνής σημείωσε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας μας, εστιάζοντας και στο γεγονός πως έγινε κατορθωτό να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό στην άμυνα, κάτι που - όπως είπε - αποδείχτηκε ευεργετικό. 

Ο Άντραζ Κιρμ δεν έκρυψε τη χαρά που όλοι στην ομάδα μας ένιωθαν μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, εξηγώντας παράλληλα πόσο δύσκολο ήταν να επανέλθουν δυνατοί για τις συνθήκες αυτού του αγώνα, μετά την βαριά ήττα στο κύπελλο. 

Ακολούθως, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναγνώρισε ότι άπαντες θέλουν όπως η απόδοση της ομάδας κυμαίνεται σε παρόμοια επίπεδα, όπως αυτά στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, ενώ επεσήμανε το βαθμό δυσκολίας που έχει το εγχείρημα για ανατροπή της ήττας με 0-3 στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. 

Όπως σημείωσε ο Άντραζ Κιρμ, η ομάδα μας έδειξε ότι έχει αφήσει πίσω της την άσχημη μέρα στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου, ενώ ανέδειξε τη σημαντικότητα του να πετύχει πρώτη η ομάδα μας γκολ στον επαναληπτικό, διαβεβαιώνοντας πως οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τα πάντα για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Κλείνοντας, τόνισε πόσο σημαντική θα είναι η παρουσία του κόσμου της ομάδας μας στα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει που για άλλη μία φορά, σε εντός έδρας αγώνα, είχε συγκλονιστική παρουσία. 

Πιο κάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του Άντραζ Κιρμ, συνοδευόμενο από την παρακάμερα του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.