Δεν συμφωνούν με τον... αντιπρόεδρο τους!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας η διοίκηση του Οθέλλου, σχολιάζει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του, Tάσου Κουφοπαύλου νωρίτερα στο "Άστρα" (ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΔΩ) και ξεκαθαρίζει πως... δεν εκφράζουν τις επίσημες θέσεις του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το διοικητικό συμβούλιο του Οθέλλου Αθηένου, με αφορμή την αναστάτωση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου, Tάσου Κουφοπαύλου, στον ραδιοφωνικό σταθμό Άστρα, δηλώνει τα εξής:

Οι θέσεις του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση τις επίσημες θέσεις του Οθέλλου.

Η ομάδα μας είναι πλήρως προσηλωμένη στο στόχο της, που είναι η παραμονή στην Α’ κατηγορία και τίποτα απολύτως δεν μπορεί να μας αποπροσανατολίσει.

Η μάχη για την παραμονή θα συνεχιστεί εντός αγωνιστικού χώρου. Οι αιχμές που αφέθηκαν εναντίον άλλων σωματείων από τον Αντιπρόεδρο του Οθέλλου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ως εκ τούτου εκφράζουμε τις απολογίες μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οθέλλου, θα συνεχίσει την πολιτική των χαμηλών τόνων και ως εκ τούτου, έχει αποφασίσει ότι ο Τάσος Κουφοπαύλου αποτελεί πλέον παρελθόν από το Διοικητικό Συμβούλιο".