Επανήλθε... ο Κουφοπαύλου

Ο μέχρι χθες αντιπρόεδρος του Οθέλλου Τάσος Κουφοπαύλου προέβη σε νέες δηλώσεις στον Άστρα... ενώ παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο πρόεδρος του Οθέλλου, Γιώργος Κουρσάρης

Τάσος Κουφοπαύλου: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν κάνει βεβιασμένες ενέργειες. Έχουν πάρει αποφάσεις προτού συνεδριάσουμε. Ο πρόεδρος πήρε κάποιους στο Δ.Σ. τους είπε τι συμβαίνει και θα πάρει αποφάσεις. Όταν μίλησα με κάποιο από το συμβούλιο, δεν μου είπαν για παύση από το συμβούλιο. Πήρα μήνυμα να πάω στη συνεδρία στις 19:30 και του είπα αφού με έχεις παύσει τι να κάνω. Μίλησα μαζί του και τα είπαμε. Με πήραν τηλέφωνο πολλοί φίλοι του Σωματείου και μου συμπαραστέκονται. Δεν θέλω να απολογηθώ στα Σωματεία. Να δουν τις ψεσινές δηλώσεις του προέδρου στις 2 το πρωί και να αποφασίσουν ποιοι μένουν εκτεθειμένοι. Επιμένω στις καταγγελίες μου. Σας είπα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις, ούτε υπήρξαν ποτέ. Όταν παρακολουθήσετε τα παιχνίδια, όλος ο κόσμος θα καταλάβει τα ρεζιλίκια. Τα είπα και χθες. Οι αποδείξεις είναι στις φάσεις, στις ψεσινές. Έβαζε το σταυρό του ο μικρός για το πέναλτι που δόθηκε. Τα βλέπει και τα ξέρει ο κόσμος για τα ρεζιλίκια αυτά. Ας δουν τι είπαν οι δημοσιογράφοι και οι αναλυτές του ποδοσφαίρου. Είπαν ότι έπρεπε να δεχθούν κόκκινη τρεις ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ο Μοράις… Με το δίκιο της η Ανόρθωση έχει προχωρήσει σε καταγγελία… Να αποφασίσει ο κόσμος ποιος μένει εκτεθειμένος, ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος ή το ποδόσφαιρο. Η ανακοίνωση βγήκε στις 16:00, πώς θα έπαιρναν απόφαση στη συνεδρία στις 19:30;. Δεν έχει εγγεγραμμένα μέλη στο μητρώο ο Οθέλλος εδώ και δέκα χρόνια. Όσοι θέλουν μπορούν να βάλουν υποψηφιότητα. Πιστεύω ότι ετσιθελικά με έπαυσε. Ας κάνει έκτακτη Γενική Συνέλευση να το πει. Πώς μπορεί να με παύσει και να με βγάλει εκτός Σωματείου με απόφαση δική του».

Γιώργος Kουρσάρης (Δεύτερη παρέμβαση μετά από τις νέες δηλώσεις Κουφοπαύλου): «Δεν θέλω να μπω σε διάλογο με κάποιον που έχει παύσει και δεν έχει καμία ισχύ στο ποδόσφαιρο. Για μένα θεωρείται λήξαν το θέμα. Αν θέλει να είναι απλός φίλαθλος του Οθέλλου, δεν μπορώ να το απαγορεύσω. Η ομόφωνη δεν ήταν βεβιασμένη. Ήταν ομόφωνη».