Το ποδοσφαιρικό θαύμα των 250 χιλιάδων...

Λέμε πως τα χρήματα δεν παίζουν μπάλα και αυτό αποδεικνύεται συχνά, όμως αυτό που κάνει φέτος ο Οθέλλος δεν είναι κάτι λιγότερο από ποδοσφαιρικό θαύμα.

Με προϋπολογισμό 250-300 χιλιάδες ευρώ και στην πρώτη της χρονιά στην πρώτη κατηγορία, το σύνολο του Κώστα Σακκά όχι μόνο στέκεται με αξιοπρέπεια, αλλά γράφει ιστορία.

Στο κύπελλο απέκλεισε τον πρωτοπόρο Απόλλωνα - μια ομάδα που έπαιξε στους ομίλους του Europa League - και είναι στους οκτώ του θεσμού. Στο πρωτάθλημα έχει μαζέψει 14 βαθμούς σε 17 παιχνίδια και από την 10η θέση έχει καλές πιθανότητες να κερδίσει την παραμονή. Δεν έχασε από Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ και αγνοεί την ήττα μέσα στο 2015...

Όλα αυτά με ένα ποσό που είναι κοντά στην ετήσια αμοιβή ενός και μόνο ποδοσφαιριστή, αν πάρουμε τους πιο ακριβοπληρωμένους στο πρωτάθλημά μας.

Ακόμα και αν τελικά δεν κερδίσει την παραμονή που είναι ο στόχος, ο Οθέλλος έχει ήδη κερδίσει την συμπάθεια ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κοινού της Κύπρου. Εξάλλου, σε όλους αρέσει να μας υπενθυμίζεται πως με προσπάθεια και επιμονή, τα "θαύματα" δεν είναι και τόσο μακριά...