"Σε αυτό το περιβάλλον μπορούμε να πετύχουμε πολλά"

Ο Levan Khmaladze μίλησε στο γραφείο τύπου της Πάφου, για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, την συνέχεια, την ζωή στην Κύπρο και άλλα...

- Πες μας λίγα λόγια για την έως τωρα πορεία της ομάδας μας;
Μόλις ξεκινήσαμε και ειναι οι πρώτες αναμετρήσεις. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα και φροντίζουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε τα λάθη μας. Σε κάθε αγώνα παίζουμε καλύτερα. Έχουμε μονο πέντε βαθμούς αλλα σιγουρα αξίζαμε πολυ περισσότερους και σίγουρα θα τους αποκτήσουμε συνεχίζοντας ακόμα πιο δυνατά.

- Πως βλέπεις τη συνέχεια;
Ξεκινάμε πρώτα με την αναμέτρηση απεναντι στον Εθνικό Αχνας. Ειναι αυτό που μόνο σκεφτόμαστε τώρα. Θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Αν δώσουμε το καλύτερο του εαυτού μας και των δυνατοτήτων μας, πιστεύω πως είμαστε καλύτεροι και μπορούμε να κερδίσουμε τον αντίπαλο.

- Πως σου φαίνεται η ζωή στην πόλη μας;
Η Πάφος ειναι μια πολυ όμορφη και ήσυχη πόλη. Είναι πολύ καλό μέρος για μια οικογένεια. Εδω μπορείς να προετοιμαστείς για τους αγώνες εύκολα και με ηρεμία. Το όλο κλίμα σε βοηθάει να γίνεσαι ακόμα πιο σωστός επαγγελματίας.

- Το κλίμα στην ομαδα;
Πολλοί απο τους ποδοσφαιριστές ειναι νέοι και μόλις ξεκινήσαμε να παίζουμε μαζί, ετσι θέλουμε το χρόνο μας να δεθούμε μεταξύ μας. Όλοι, οι προπονητές μας, η ομάδα και η διοίκηση είναι πολύ φιλικοί και προσιτοί άνθρωποι και μπορούμε να πετύχουμε πολλά μέσα σε ένα τόσο ήρεμο και φιλικό περιβάλλον. Ο πρόεδρος και το συμβούλιο της ομάδας μας ενθαρρύνουν συνεχώς, ειναι δίπλα μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε άνετα.

- Πως κρίνεις τους φίλους της ομάδας;
Οι φίλοι της Παφου ειναι εξαιρετικοί. Τόσο οι απλοί φίλαθλοι οσο και οι οργανωμένοι βρίσκονται παντού κοντά μας και ειναι πολυ εκδηλωτικοί. Έρχονται για την ομαδα και για εμάς και τους ευχαριστούμε, ετσι κι εμείς κάνουμε τα πάντα μεσα στο γήπεδο γι αυτούς. Οσοπιο κοντά μας ειναι τόσο πιο καλα αποδίδουμε. Με αυτούς κοντά μας θα πάρουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς. Καλώ λοιπόν τον κόσμο της ομάδας μας την ερχόμενη Κυριακη στο Παφιακό στάδιο να μας στηρίξει σε έναν πολυ σημαντικό και δυσκολο αγώνα, η δύναμη που μας δίνουν μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη.