(Συνέντευξη) Η μάχη με την Άχνα, ο κόσμος της Πάφου, το μέλλον...

Οι φίλαθλοί της Πάφου αναμένουν την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα μετά και απουσία λόγω του τραυματισμού στον αστράγαλο. Ο Nassir Maachi μιλάει στο kerkida.net για τις φήμες γύρω από το όνομα του, για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο και για τη συνέχεια...

-Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Ερμή;

"Νομίζω ότι ήμασταν άτυχοι. Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ και όπως όλοι γνωρίζουμε θα ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. Ειδικά αν ο διαιτητής σταματάει το παιχνίδι όλη την ώρα. Είναι πραγματικά δύσκολο να παίξεις ποδόσφαιρο στη συνέχεια".

-Είσαι εντελώς καλά και υγιής για το επόμενο παιχνίδι; 

"Δεν αισθάνομαι εντελώς καλά. Ο αστράγαλος μου εξακολουθεί να με ενοχλεί. Θα καταπιώ τον πόνο και θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας".

-Θα παίξεις την Κυριακή;

"Δεν ξέρω ακόμα αν θα παίξω την Κυριακή".

- Οι φήμες σε θέλουν κλειστό σε άλλη ομάδα. Πως το σχολιάζεις;

"Αυτό δεν είναι αλήθεια. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι πιστεύουν αυτές τις φήμες. Αλλά το μυαλό μου είναι μόνο στην Πάφο μέχρι την τελευταία ημέρα".

Το συμβόλαιο σου τελειώνει το καλοκαίρι αν δεν κάνω λάθος...

"Ναι, θα τελειώσει τέλος του μήνα. Και αν μείνουμε στην Α’ κατηγορία θα είμαι ανοιχτός για να ακούσω την Πάφο αν με θέλουν για το επόμενο έτος και αν μπορώ να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Αλλά ας επικεντρωθούμε πρώτα στις τελευταίες 10 ημέρες και θα δούμε μετά".

- Σε αγαπάνε οι φίλαθλοι και περιμένουν πολλά από εσένα...

"Είμαι χαρούμενος όταν ακούω ότι είμαι ένας από τους αγαπημένους τους παίκτες. Ξέρω ότι περιμένουν πολλά από μένα. Και θα κάνω τα πάντα για να τους δώσουμε αυτό που τους αξίζει. Αυτοί ήταν φανταστικοί για εμάς φέτος. Ήρθαν πολλοί άνθρωποι για να μας υποστηρίξουν. Και θέλω να τους πω να έρθουν για ακόμη μια φορά για να μας υποστηρίξουν και να σταθούν δίπλα μας μέχρι την τελευταία στιγμή.
Η Πάφος αξίζει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Έχει πολλούς οπαδούς και αυτό είναι πολύ καλό για το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προτιμούν να παίζουν κάπου που οπαδοί τους παρακολουθούν. Και όχι στην Άχνα, όπου υπάρχουν περισσότερες γάτες παρά άνθρωποι μέσα στο γήπεδο".

- Ολόκληρη η χρονιά ίσως να κριθεί σε ένα παιχνίδι, την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Πως αντιμετωπίζεις αυτό το σενάριο; 

"Είμαστε πραγματικά δυνατοί στο σπίτι μας και δεν θα έχουν καμιά τύχη αν δώσουμε τα πάντα και φέρουμε το παιχνίδι στο ρυθμό μας".