Η επόμενη μέρα στην Pafos fc!

Πραγματοποιήθηκε χθες η παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Pafos fc στα μέλη του σωματείου και στα ΜΜΕ.

Την διάσκεψη άνοιξε ο Πολύβιος Παλιούρας ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, ο οποίος καλωσόρισε μέλη και ΜΜΕ στην διάσκεψη.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο τέως πρόεδρος της Pafos fc Χριστάκης Κάιζερ. Ο κ. Κάιζερ μιλώντας ανέφερε: «Είναι η πρώτη επίσημη συνάντηση , ένα μέρος αυτόν που έχουν συμφωνηθεί έχουν ολοκληρωθεί Θέλουμε να ευχηθούμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας Θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα. Δίπλα στον Χρήστο Γλυκή. Θα παραμείνω και εγώ και ο Γιαννάκης Αγαθαγγέλου στο ΔΣ».

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο νυν πρόεδρος του σωματείου Χρίστος Γλυκής όπου ανακοίνωσε τα μέλη του Δοικητικού Συμβουλίου οι οποίοι είναι οι: Χριστάκης Κάιζερ, Νίκος Νικολάου (δικηγόρος), Χριστός Ευστάθιου, Γιαννάκης Αγαθαγγέλου. 1η Ιουνίου ξεκινά να υλοποιείται επίσημα το πρόγραμμα του επενδυτή και μέχρι τότε θα προσληφθούν όλοι οι αρμόδιοι, σε εκάστοτε τμήματα τους.

Η Πάφος τιμά τον Νάσο
Στη διάσκεψη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νάσου ενώ ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν και άλλες ενέργειες για να τιμήσουν τον αδικοχαμένο Παφίτη.
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα.

Προγραμματισμός και παρουσίασή πλάνου
Όπως ανέφερε και χθες ο κ.Γλυκής ο τρέχουν όλα τα ζητήματα, στο πρόσφατο ταξίδι που είχε στο εξωτερικό βρέθηκε και με κάποιους ανθρώπου που θα συνεργαστεί. Στόχος είναι η εύκολη παραμονή στη κατηγορία. Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και θα ενημερωθεί και ο μέχρι πρότινος προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ιωάννου αν συνεχίζει στη ομάδα και σε ποιο πόστο. Ο πρόεδρος της Πάφου ξεκαθάρισε πως πρώτη επιλογή των ίδιων είναι η έλευση κάποιου ξένου προπονητή. Ήδη η ομάδα είχε επαφές με κάποιο Ρώσο προπονητή κάτι για το οποίο ενημερώθηκε και ο κ.Ιωάννου. Ο Τεχνικός Διευθυντής κ.Λοραντ μαζί με τον προπονητή θα τρέξουν το θέμα των μεταγραφικών κινήσεων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Στόχος της ομάδας για τη νέα σεζόν όπως ειπώθηκε είναι η εύκολη παραμονή της Pafos fc στην κατηγορία. Η παρουσίαση του επίσημου πλάνου του επενδυτή θα γίνει σε ξενοδοχείο, αρχές Ιουνίου. 

Ακαδημίες
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρόεδρου της Pafos fc, η ομάδα θα δουλέψει πάρα πολύ πάνω στις ακαδημίες της. Τα γήπεδα θα είναι τελευταίας γενιάς. Στόχος είναι στις 19 Ιουνίου να μπει το πρώτο συνεργείο στα γήπεδα και να ξεκινήσει η ανακατασκευή των εγκαταστάσεων.Θα τοποθετηθούν τελευταίας γενιάς συνθετικοί χλοοτάπητες, που θα έχουν πολύ δυνατή προσέγγιση προς το φυσικό γρασίδι. Αυτό όπως ανέφερε θα αποτρέψει τυχόν προβλήματα και σύντομη φθορά. Ο Ρώσος επενδυτής επιθυμεί να προσελκύσει αθλητικό τουρισμό και να φιλοξενήσει χειμερινές προετοιμασίες ομάδων, οπότε το προπονητικά κέντρο της Πάφου θα πληροί όλες τις προδιαγραφές. 

ΣΥΦΙ 
Όπως αναφέρθηκε θα γίνει μια συστράτευση του ΣΥΦΙ. Η διοίκηση θα έρθει σε επαφή με τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας και θα υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ τους. Πολλές φορές οι οργανωμένοι θα λαμβάνουν μέρος και σε συνεδριάσεις του σωματείου.