«Κατανοούμε τις ανησυχίες, αρχίζουν οι εργασίες»

Εβδομάδα αποφάσεων και ανακοινώσεων είναι αυτή που διανύουμε για την Pafos fc. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Pafos fc μίλησε στο kerkida.net για τον προγραμματισμό της ομάδας και σε ποιο σημείο είναι αυτή τη στιγμή, για τις κάρτες διαρκείας, για τα γήπεδα της ομάδας αλλά σχολιάζει και την επιστολή που απέστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Pafos fc, μέσα από την οποία ζητούν άμεση συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. 

Για τον προγραμματισμό της ομάδας σε θέματα προπονητή και ποδοσφαιριστών
«Έχει υιοθετηθεί η πολιτική από το Σωματείο μας να εργαζόμαστε πάνω σε όλα τα θέματα σχολαστικά και αθόρυβα χωρίς περιττά λόγια. Ο προγραμματισμός της ομάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη μέσω του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Laurent Dechaux. Γίνονται συνεχής επαφές με ποδοσφαιριστές – στόχους, τόσο με ξένους αλλά και με Κύπριους ποδοσφαιριστές, αφού στόχος μας είναι να υπάρχει έντονο το Κυπριακό στοιχείο με ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της Α’ Κατηγορίας. Για το θέμα του προπονητή υπάρχει συμφωνία και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να γίνει και η ανακοίνωση του ονόματος του νέου τεχνικού»

Για τις κάρτες διαρκείας
«Ως προς τις Κάρτες Διαρκείας βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο τις προετοιμασίας τους και αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Έχουμε προετοιμάσει νέα ελκυστικά πακέτα τα οποία έχουμε προσαρμόσει στις ανάγκες του κάθε φίλαθλου, με προνόμια για τους κατόχους τους και προνομιακές τιμές για τα εγγεγραμμένα μέλη του Σωματείου μας. 

Για τα γήπεδα
«Ήδη από σήμερα θα αρχίσουν κάποιες πρώτες εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας ‘’Νάσος Κωνσταντίνου’’. Όλα θα γίνουν με το σωστό τρόπο έτσι ώστε το προπονητικό κέντρο να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο το οποίο θα ικανοποιεί τις ανάγκες των ποδοσφαιριστών μας όλων των κλιμακίων. Ήδη έχουμε φροντίσει έτσι ώστε σε περίπτωση οποιασδήποτε μικρής καθυστέρησης, 1 ή 2 εβδομάδων, θα έχουμε εναλλακτικές λύσεις».

Για την επιστολή που απέστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Pafos fc για άμεση συνάντηση με το ΔΣ
«Αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τις ανησυχίες του κόσμου μας. Υπάρχει όμως μία νέα κατάσταση και μία νέα νοοτροπία και τρόπος λήψης αποφάσεων οποία εν τέλη μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στην ομάδα και το Σωματείο μας. Έχουν όλα μπει στην τελική ευθεία, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή ακόμα».