Αυτός είναι ο Βασιλείου της Pafos fc

O Ανδρέας Βασιλείου επιστρέφει στην Pafos fc μετά από δύο χρόνια. Ο 21χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται στην αποστολή της Πάφου και πριν λίγες μέρες υπέγραψε και επίσημα το νέο του συμβόλαιο.

Στα 16 του ο Βασιλείου φεύγει από την Πάφο και μετακομίζει στην Αγγλία για να φοιτήσει στην Bailey Elite Academy, όπου εκεί έμεινε για ένα χρόνο. Την επόμενη χρονιά αγωνίζεται στην Torquay United, όπου έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και αγωνιζόταν στα U18.  Κατά την 3η χρονιά του στην Αγγλία ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην Luton Town FC.

Οι στρατιωτικές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον Ανδρέα να επιστρέψει στην Κύπρο και καταλήγει στην Pafos fc. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ο Ερμής Αραδίππου, από εκεί πήγε στη Νέα Σαλαμίνα όπου δόθηκε δανεικός στην Ελπίδα Ξυλοφάγου για να πάρει αγωνιστικά λεπτά.

Ο Βασιλείου επιστρέφει φέτος στη βάση του. Θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής και θα παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα, γνωρίζοντας πως είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι τέτοιο. Ο προπονητής της Πάφου Λούκα Έλσνερ κρύβει καλά τα χαρτιά, ο χρόνος θα δείξει ποια είναι τα πλάνα του για την φετινή χρονιά και αν θα δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.