"Με προσοχή για το τρίποντο"

Η Pafos fc αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας την Κυριακή(24/9) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Οι Παφίτες μετά τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, επιδιώκοντας το βαθμολογικό κέρδος απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Pafos fc Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στο kerkida.net  για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ομάδας.

«Θέλουμε την Κυριακή να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, αλλά γνωρίζουμε καλά τη δυσκολία του παιχνιδιού απέναντι σε μία μαχητική και αξιολόγηση ομάδα. Είναι ένα ματς το οποίο χρειάζεται προσοχή και υπομονή και γι αυτό το λόγο έχει προηγηθεί μια εβδομάδα έντονης προετοιμασίας. Αναμένουμε και την στήριξη του κόσμου μας στο Μακάρειο Στάδιο, αφού οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να δώσουν επιπλέον ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Τα αγωνιστικά νέα της Πάφου:

«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αύριο με πρωινή προπόνηση. Θα ταξιδέψουμε στη Λευκωσία με δύο απουσίες. Ο Σάββας Πικραμένος υπέστη ένα μικρό τραυματισμό στην προπόνηση και θα είναι εκτός αποστολής. Επίσης και ο Παναγιώτης Ζαχαρίου που τραυματίστηκε στον ώμο στο παιχνίδι με την Ομόνοια» .