«Δεν θα έχουμε όλους τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας με την ΑΕΛ»

Ο προπονητής της Pafos fc Λούκας ‘Ελσνερ μίλησε στο kerkida.net για την προετοιμασία της Πάφου ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ και για τις «μαζεμένες» απουσίες που θα έχει η ομάδα του που θα επιφέρουν αρκετές αλλαγές στην αρχική εντεκάδα της Pafos fc.

«Αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες τις οποίες έπρεπε να ξεπεράσουμε για την προετοιμασία του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ. Είχαμε τις απουσίες του Bruls και του Horic, ο πρώτος με τραυματισμό και ο δεύτερος λόγω καρτών, την πιθανότητα ο Koprivec να μην βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια την Κυριακή, αφού τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων του με την Εθνική του ομάδα και επίσης κάποια θέματα τραυματισμού των Ζαχαρίου και Company ( ώμος και γόνατο αντίστοιχα). 

Δεν είναι ποτέ εύκολο να χάνεις ποδοσφαιριστές της αρχικής εντεκάδας, αλλά η υπόλοιπη ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά αυτές τις 14 ημέρες για να ανεβάσει το επίπεδο από πολλές απόψεις. Βασιζόμαστε πάνω τους για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στη Λεμεσό.

Αφού όμως δε θα έχουμε όλους τους καλύτερους μας ποδοσφαιριστές δε θα είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να εστιάσουμε στα θετικά και να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση μας ψηλά».