Απάντηση Pafos fc: «Χιουμοριστικό βίντεο, τον σεβασμό θα τον διαπιστώσουν αύριο»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Pafos fc Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στο kerkida.net, σχολιάζοντας την αντίδραση της Νέας Σαλαμίνας σχετικά με το βίντεο που ανέβασε η ομάδα της Πάφου στα social media για τον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων.

Ο κ.Παλιούρας ανέφερε πως:  «Το βίντεο έχει καθαρά χιουμοριστική διάθεση και χαρακτήρα και ως Πάφος ποτέ δεν έχουμε προσβάλει οποιοδήποτε σωματείο ή τον κόσμο του. Τον σεβασμό προς το σωματείο της Νέας Σαλαμίνας και τον κόσμο της να τον θεωρείτε δεδομένο από πλευράς ΠΑΦΟΣ FC και θα τον διαπιστώσουν και οι ίδιοι οι φίλοι και παράγοντες της Σαλαμίνας από την άψογη φιλοξενία που θα τύχουν αύριο στο Στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης"».

Ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση της Pafos fc :

"Αναφορικά με το επίμαχο βίντεο που έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας σχετικά με την αναμέτρηση της ομάδας μας απέναντι στη Nea Salamis Ammochostos A.C. δηλώνουμε πως:

Το βίντεο μας έχει καθαρά χιουμοριστική διάθεση και χαρακτήρα και ως Πάφος ποτέ δεν έχουμε προσβάλλει οποιοδήποτε Σωματείο ή τον κόσμο του. Τον σεβασμό προς το Σωματείο της Νέας Σαλαμίνας και τον κόσμο της να τον θεωρείτε δεδομένο απο πλευράς ΠΑΦΟΣ FC και θα τον διαπιστώσουν και οι ίδιοι οι φίλοι και παράγοντες της Σαλαμίνας από την άψογη φιλοξενία που θα τύχουν αύριο στο Στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης".

Αν το Σωματείο και οι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας θεώρησαν αυτό το βίντεο προσβλητικό, σεβόμαστε την άποψή τους και είμαστε πρόθυμοι να το αποσύρουμε".