Μήνυμα από Πάφος FC- "Να μετατραπεί σε καυτή έδρα!"

"Από την Κυριακή έως και το τέλος είναι υποχρέωση μας να μετατρέψουμε το "Στέλιος Κυριακίδης" σε μία καυτή έδρα!" το μήνυμα από την Πάφος FC μέσα από το preview του αγώνα με την ΑΕΚ.

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και η ΠΑΦΟΣ FC συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το Πρωτάθλημα CYTA 2017-18 . Η ομάδα μας καλείται να αντιμετωπίσει την Α.Ε.Κ Λάρνακας για την 26η αγωνιστική. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 25/2/2018 στις 18:00 στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’.

Έπειτα από την αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στη Δόξα Κατωκοπιάς και την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Κύπρου η ομάδα μας θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε μία από τις πρωτοπόρους ομάδες. Σε αυτήν την προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές μας δικαιούνται την στήριξη του Παφιακού φίλαθλου κοινού. Από την Κυριακή έως και το τέλος είναι υποχρέωση μας να μετατρέψουμε το ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ σε μία καυτή έδρα!

Η ομάδα μας:
Η ομάδα μας βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς ενώ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία στο Μακάρειο Στάδιο απέναντι στη Δόξα με σκορ 1-1. Με μία απουσία από κάρτες θα παραταχτεί η ομάδα μας – αυτήν του Γεράσιμου Φυλακτού- ενώ ο προπονητής της ομάδας κ. Steven Pressley, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Lucas Dominguez, Kenan Horic και Valdo λόγω τραυματισμού. Ο πρώτος βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης συντομότερα από το αναμενόμενο.

Ο αντίπαλος:
Η ΑΕΚ Λάρνακας βρίσκεται στην 4η βαθμολογική θέση με 52 βαθμούς έχοντας μία από τις καλύτερες επιθέσεις όπως και άμυνα. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση του η αντίπαλος μας κέρδισε εντός έδρας τον Εθνικό Άχνας με σκορ 6-1 στο ΑΕΚ Αρένα.

Προϊστορία:
Στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων υπερτερεί η ομάδα της Λάρνακας, αφού η ομάδα μας απέναντι στην Α.Ε.Κ μετράει 5 νίκες, ενώ έχει 14 ήττες και 6 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση για τις δύο ομάδες ήταν αυτή στις 26 Νοεμβρίου 2017 για την 13η αγωνιστική της φετινής περιόδου όπου η ΠΑΦΟΣ FC ηττήθηκε με σκορ 2-0 στο ΑΕΚ Αρένα . Τελευταία συνάντηση στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ (Παφιακό), αυτή της 22/08/2016 για την περίοδο 2015-16 (1η αγωνιστική) όπου η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 0-2.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του:
Διαιτητής : Ψευδιώτης Κώστας
Α' Βοηθός Διαιτητής : Καλογήρου Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής : Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής : Χριστοφή Τιμόθεος
Παρατηρητής Διαιτησίας : Δημητρίου Ανδρέας
 

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ
Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 16.30.
Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Α.Ε.Κ Λάρνακας την Ανατολική.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.
Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγω γή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.