"Γιορτή η ρεβάνς με τον Απόλλωνα"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πάφος FC καλεί τον κόσμο της να στηρίξει μαζικά την ομάδα στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα.

"Αύριο Τετάρτη 25/04 η ομάδα της Πόλης μας αγωνίζεται στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου Κύπρου απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα, στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 18:00.

Αύριο αξίζει και πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί στις κερκίδες του «Στέλιος Κυριακίδης» για να στηρίξουμε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλους όσους συνέβαλλαν στην φετινή προσπάθεια. Αξίζει με την παρουσία μας και το χειροκρότημα μας να ευχαριστήσουμε αυτά τα παιδιά που έφεραν εις πέρας μία δύσκολη χρονιά ξεκινώντας από το μηδέν!

Ας δείξουμε την εκτίμηση μας σε αυτούς που κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα της Πόλης μας στη μεγάλη κατηγορία για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο και διακρίθηκαν στο θεσμό του Κυπέλλου όντας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού! 

Ας δείξουμε πως βρισκόμαστε δίπλα στους επενδυτές, το Διοικητικό Συμβούλιο και τη ποδοσφαιρική μας ομάδα και ας μετατρέψουμε τον αγώνα αυτόν σε μια γιορτή της πόλης της Πάφου.

Στην αυριανή αναμέτρηση θα δοθούν σε τυχερούς φίλους της ομάδας μας που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους 20 επίσημες εμφανίσεις της ΠΑΦΟΣ FC, προσφορά του Μεγάλου μας Χορηγού «Korantina Homes», τον οποίο και ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξη στην ομάδα μας καθ όλη την χρονιά και για την άψογη συνεργασία που είχαμε!  
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17.00.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Λεμεσού την Ανατολική. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 20 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. 
Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν. 

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά. 

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας"