Στην "αντεπίθεση" οι Ρώσοι της Πάφου/ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ

Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφου, Sergey Lomakin και Roman Dubov καταθέτουν στοιχεία περί δυσφήμισης στον Χρίστος Γλυκύ για τις δηλώσεις που πραγματοποίησε ο ίδιος προ ημερών.

Αναλυτικά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Pafos FC Ltd ανακοινώνει την παύση του κ.Χρίστου Γλυκύ από τη θέση του ως Διευθυντής της Pafos FC Ltd, έχοντας άμεση ισχύ, αναμένοντας πλήρη έρευνα και αναλυτική αναφορά από το νομικό και οικονομικό μας τμήμα για όλες τις συναλλαγές, συμφωνίες και διαχείριση έχει γίνει υπό τις οδηγίες του κ. Χρίστου Γλυκύ.

Οι κύριοι Sergey Lomakin και Roman Dubov έχουν καταθέσει στοιχεία περί δυσφήμισης από τον κ. Γλυκύ και παράλληλα η εταιρεία προβάλλει αξιώσεις για σοβαρό πλήγμα στην επένδυση.

Όσον αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και οι πρόσφατες πράξεις του κ.Γλυκύ, δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες και τη λειτουργία του συλλόγου και κατ’ επέκταση της εταιρείας και η τάχιστη απομάκρυνση του, αντιπροσωπεύει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε την κατάσταση. Ελπίζουμε με την ίδια αίσθηση ευθύνης, να αντιμετωπίσουν όλοι οι φίλοι και μέλη του Σωματείου, στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση του Σωματείου και θα πράξουν το πρέπον.

Η Pafos FC LTD έχει ανάγκη και καλεί τους αγνούς Παφίτες και όλους τους φίλους της ομάδας, να επιλέξουν ένα Διοικητικό Συμβούλιο που να υποστηρίζει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τις προσπάθειες των επενδυτών, για να καταφέρουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις βάσεις για μια δυνατή, ανταγωνιστική ομάδα που όλη η Πόλη, σύντομα να είναι περήφανη για αυτήν.

Οι διεργασίες της ομάδας θα συνεχίσουν απρόσκοπτα υπό την διεύθυνση και τις οδηγίες του κ. Στέλιου Παπαγεωργίου ο οποίος εκτελεί τα καθήκοντα Εκτελεστικού Διευθυντή και είναι υπεύθυνος για όλες τις παρούσες δραστηριότητες. 

H TSI LTD ως μεγαλομέτοχος της Pafos FC LTD, θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα τις καταγράφει, βεβαιώνοντας πως όλες οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στο να σταματήσουν άμεσα οι όποιες κακές και ερασιτεχνικές κινήσεις έχουν γίνει στο παρελθόν.

Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστική την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και καλούμε όλους τους φιλάθλους τις ομάδας να σταθούν δίπλα μας και να υποστηρίξουν με πάθος την νέα αυτή προσπάθεια.