Νίκησαν τη Λιθουανία οι Παίδες (φώτος)

Διεθνής φιλική νίκη για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων. Σε αγώνα που έγινε στο Μακάρειο Στάδιο, η Κύπρος νίκησε με 2-0 τη Λιθουανία με τους νεαρούς διεθνείς μας να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. 

Ο Παναγιώτης Λουκά με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό για να πετύχει το 2-0 ένα λεπτό αργότερα ο Γιάννης Ανδρέου με πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση, λίγο μέσα από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής.

Η Εθνική μας είχε δοκάρι στο 13ο λεπτό σε δυνατό σουτ του Λουκά μέσα από την περιοχή ενώ στο 24ο λεπτό ο Σταύρος Χριστοφόρου αστόχησε σε τετ α τετ.Χαμένες ευκαιρίες για την Κύπρο και στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ όμως να μένει τελικά στο 2-0.

Κύπρος (Γιώργος Κωνσταντίνου):  Γ. Πέτρου (65' Ρ. Πιττάτζιης), Κ. Καραγιάννης (41' Αλ. Μιχαήλ), Α. Μιχαήλ (65' Στ. Κοννέ), Ελ. Ανδρέου, Α. Τζούλιου (41' Κ. Ηλία), Π. Λουκά (56' Π. Ανδρέου), Σ. Χριστοφόρου (56' Γ. Παπαδόπουλος), Γ. Ανδρέου (41' Μ. Κουζάρης), Κ. Σεργίου (65' Π. Πολυκάρπου), Ι. Κωνσταντίνου (41' Κατσαντώνης), Χ. Στεφάνου (56' Σ. Λύτρας). 

* Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρίστος Νικολαϊδης με βοηθούς την Αγγέλα Κυριάκου και στον Σταύρο Πελέκη. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Χαράλαμπος Σκαπούλλης. 

* Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά την ερχόμενη Πέμπτη, επίσης στις 16:30 στο Μακάρειο Στάδιο.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ