Ξεκινά... στις 6 Ιουνίου

Αντίστροφη μέτρηση για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την Ανδόρα.

Ο αγώνας είναι για την 6η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού ομίλου του EURO 2016 και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου (21:45, ΡΙΚ)  στο Εθνικό Στάδιο της Ανδόρας.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα αρχίσει στην Κύπρο το Σάββατο 6 Ιουνίου και από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στη Βαρκελώνη, με την αποστολή της ομάδας να μεταβαίνει οδικός από τη Βαρκελώνη στην Ανδόρα την Πέμπτη 11 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, η Εθνική θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στην Κύπρο το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου και της Κυριακής 7 Ιουνίου και το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη. Εκεί θα γίνουν τέσσερις προπονήσεις, μια τη Δευτέρα, δύο την Τρίτη και μια την Τετάρτη.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη το βράδυ με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της 12ης Ιουνίου. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο  το Σάββατο 13 Ιουνίου. 

Τη μέρα του αγώνα της Εθνικής μας στην Ανδόρα θα αναμετρηθούν η Βοσνία Ερζεγοβίνη με το Ισραήλ και η Ουαλία με το Βέλγιο.

Σε πέντε αγώνες μέχρι στιγμής στον όμιλο, η Εθνική μας μετρά δύο νίκες και τρεις ήττες.  

Η βαθμολογία του ομίλου μας (σε 5 αγώνες)

1.Βέλγιο 13-1 11
2. Ουαλία 7-2 11
3.Ισραήλ 9-6 9
4.Κύπρος 9-10 6
5.Βοσνία 5-6 5
6.Ανδόρα 2-20 0 

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ