Μέλη Β’ και Γ’ Κατηγορίας και αντιπρόσωπος Επίλεκτης Κατηγορίας στο ΔΣ της ΚΟΠ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη των Σωματείων Β’ Κατηγορίας για την ανάδειξη τριών μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015/2016 και 2016/2017, καθώς και την ανάδειξη δύο μονίμων και δύο αναπληρωματικών αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015/2016 και 2016/2017.

Μέλη της Β’ Κατηγορίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ μετά από εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν οι κύριοι Σωτήρης Καλογήρου, Μενέλαος Μενελάου και Κώστας Σωκράτους. Δεν εκλέγηκε ο κ. Κώστας Σοφρωνίου.
 
Σωτήρης Καλογήρου και Μενέλαος Μενελάου διατηρούν τις θέσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο εκλέγηκε για πρώτη φορά ο Κώστας Σωκράτους.
 
Για τις δύο μόνιμες θέσεις στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ υπήρξαν τρεις υποψηφιότητες. Μετά από εκλογική διαδικασία εκλέγονται οι κύριοι Μάριος Μαυρίκιος και Στέλιος Χαραλάμπους. Δεν εκλέγηκε ο κ. Γιώργος Χατζηματθαίου.
 
Εκλέγονται επίσης χωρίς ανθυποψήφιο ως αναπληρωματικά μέλη της Γενικής Συνέλευσης οι κύριοι Χριστάκης Παναγιώτου και Γιώργος Ρουσιάς.
 
Σωματεία Γ’ Κατηγορίας
Η σύσκεψη των Σωματείων Γ’ Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα για εκλογή μέλους στο ΔΣ της ΚΟΠ καθώς και εκλογή μονίμου και αναπληρωματικού αντιπροσώπου των Σωματείων Γ’ Κατηγορίας στη Γενική Συνέλευση, δεν πραγματοποιήθηκε, αφού με την λήξη των υποψηφιοτήτων, είχαμε τόσες υποψηφιότητες, όσες και οι θέσεις.
 
Αντιπρόσωπος των Σωματείων Γ’ Κατηγορίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015/2016 και 2016/2017, εκλέγεται ο κ. Φίλιππος Γιαπατός, χωρίς ανθυποψήφιο.
 
Εκλέγονται επίσης χωρίς ανθυποψήφιο ως αντιπρόσωποι των Σωματείων Γ’ Κατηγορίας στην Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015/2016 και 2016/2017, οι κύριοι Αντώνης Μαυρής, μόνιμο μέλος και Κυριάκος Κυριάκου, ως αναπληρωματικό μέλος.
 
Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ
Η σύσκεψη των Σωματείων της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ που ήταν προγραμματισμένη επίσης για σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε, αφού με την λήξη των υποψηφιοτήτων, είχαμε τόσες υποψηφιότητες, όσες και οι θέσεις.
 
Αντιπρόσωπος των Σωματείων της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015/2016 και 2016/2017 εκλέγεται ο κ. Μιχάλης Χριστοφή, χωρίς ανθυποψήφιο.

Εκλέγεται επίσης ως αντιπρόσωπος παρατηρητής των σωματείων της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στην Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2015/2016 και 2016/2017, ο κ. Μιχάλης Αρέστη, χωρίς ανθυποψήφιο.