Κάλεσμα ενόψει Ουαλίας και Βελγίου (Βίντεο)

Στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου είμαστε όλοι Εθνική και πάμε ΓΣΠ. 

Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται την Ουαλία και το Βέλγιο στους σημαντικότερους αγώνες της στο 2ο προκριματικό όμιλο του EURO 2016.

Με την στήριξη του κόσμου, η Εθνική μας μπορεί να κάνει τη δική της υπέρβαση και να κυνηγήσει το όνειρο. Στόχος, η ομάδα μας να αγωνιστεί μπροστά σε γεμάτο γήπεδο και ήδη, οι ενδείξεις από την προπώληση των εισιτηρίων είναι ενθαρρυντικές. 

Και σε αυτούς τους αγώνες η ΚΟΠ προχώρησε στην έκδοση οικογενειακού πακέτου εισιτηρίων αξίας 15 ευρώ και ισχύει για ένα άντρα, μια γυναίκα και δύο παιδιά κάτω των δώδεκα ετών. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ. 

Από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου στη Λευκωσία θα υπάρχουν εισιτήρια στα γραφεία της ΚΟΠ και στο ΓΣΠ καθώς επίσης στο ΓΣΖ στη Λάρνακα και στο Τσίρειο στη Λεμεσό. 

Συνεχίζεται εδώ και αρκετές ημέρες η on line προπώληση των εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy με 20% στα εισιτήρια αξίας 10 ευρώ και πωλούνται στα 8 ευρώ. 

Δείτε το video με το κάλεσμα στον κόσμο για τους δύο αγώνες με Ουαλία (3 Σεπτεμβρίου, ΓΣΠ, 21:45) και Βέλγιο (6 Σεπτεμβρίου, ΓΣΠ, 21:45).