Συνέχεια το απόγευμα

Με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με την Ουαλία την ερχόμενη Πέμπτη στις 21:45 στο ΓΣΠ. 

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 18:30 και θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ. Νωρίτερα, οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Πάμπο Χριστοδούλου θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο.

Στην κλήση βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές.Μεταξύ αυτών και ο Βίνσεντ Λαμπάν που λόγω κάρτών δεν έχει δικαιώμα συμμετοχής με την Ουαλία (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες), όμως θα υπολογίζεται για τον αγώνα με το Βέλγιο την ερχόμενη Κυριακή. 

Ο αγώνας με την Ουαλία είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη μετέπειτα πορεία της Εθνικής Κύπρου στη διοργάνωση αφού ενδεχόμενη νίκη, διαφοροποιεί τα δεδομένα στον όμιλο και δίνει στην ομάδα μας το δικαίωμα να διεκδικήσει την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. 

Όλοι οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια για το νικηφόρο αποτέλεσμα, κόντρα στην Ουαλία που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του ομίλου, κάνοντας εκπληκτική πορεία στη διοργάνωση. 

Η προετοιμασία της Εθνικής μας θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση στις 19:30 στο ΓΣΠ ενώ στις 19:00 στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ θα γίνει η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής μας Πάμπου Χριστοδούλου. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές

Τερματοφύλακες: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή,Αλεξάντρε Νέγκρι.

Αμυντικοί: Ντόσσα Τζούνιορ, Μάριος Στυλιανού, Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Αντωνιάδης, Τζέισον Δημητρίου, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Κωνσταντίνος Λαϊφης. 

Μέσοι: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Μάριος Νικολάου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Οικονομίδης, Βίνσεντ Λαμπάν, Νικόλας Εγγλέζου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος.

Επιθετικοί:Νέστορας Μυτίδης,  Πιέρος Σωτηρίου, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Κολοκούδιας.