"Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι" (Φώτος)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (02/09) η δημοσιογραφική διάσκεψη του ομοσπονδιακού μας τεχνικού Πάμπου Χριστοδούλου, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ουαλία. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσωπεί ο Μάριος Νικολάου.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε το παρών της και σας μεταφέρει ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό...

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ανέφερε:

"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι πρωτοπόρος έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο και δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Όσον αφορά την ομάδα μας, δείξαμε τα τελευταία δύο χρόνια ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα με παρών με μέλλον στην οποία θα γίνεται ανανέωση και να γίνει ένα δυνατό  σύνολο για το καλό της Κύπρου.

Είναι προτεραιότητα η εθνική για τους ποδοσφαιριστές και το δείχνουν παρά τα μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζουν και αυτό λέει πολλά. Με χαροποιεί ιδιαίτερα και η στήριξη του κόσμου και η κίνηση που υπάρχει για να έρθουν να δουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα"

Αυτός ο όμιλος θα κριθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική τόσο για την πρώτη όσο και για την τρίτη θέση. Νομίζω δίκαια είμαστε εδώ που είμαστε, ίσως το πιο κρίσιμο ματς να είναι αυτό κόντρα στην Ουαλία".

Με την σειρά του ο Μάριος Νικολάου ανέφερε: "Όπως είπε και ο προπονητής μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα συγκεντρωθούμε για να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κάτι που κάνουμε από την αρχή της προκριματικής φάσης. Χρειαζόμαστε τον κόσμο για την Κύπρο και τον θέλουμε στο πλευρό μας".