Οι λεπτομέρειες για τα τελευταία εισιτήρια

Σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα κινείται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας με την Ουαλία και ο στόχος για μαζική παρουσία Κυπρίων φιλάθλων στο γήπεδο είναι απόλυτα εφικτός. 

Τα 1600 εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα on line στη δυτική κερκίδα εξαντλήθηκαν αργά χθες βράδυ, λίγο πριν τις 23:30 οπόταν και σταμάτησε η η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ουαλία. 

(Να σημειωθεί  πως συνεχίζει μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ η  on line πώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με το Βέλγιο). 

Σήμερα, ημέρα του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 στα γραφεία της ΚΟΠ και από τις 10:00 το πρωί μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ. 

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ ενώ για την ανατολική κερκίδα έχουν εκδοθεί οικογενειακά πακέτα αξίας 15 ευρώ με τα οποία εισέρχονται στο γήπεδο ένας άντρας, μια γυναίκα και δύο παιδιά κάτω των δώδεκα ετών. 

Παράλληλα με την προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ουαλία, πωλούνται εισιτήρια και για τον αγώνα με το Βέλγιο (Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, 21:45, ΓΣΠ).