"Ακόμα περισσότεροι με το Βέλγιο"

Η ΚΟΠ με ανακοίνωση ευχαριστεί τις χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν ψες στο ΓΣΠ και κάνει κάλεσμα για ακόμα μαζικότερη παρουσία στο παιχνίδι με το Βέλγιο...

"Χιλιάδες Κύπριοι φίλαθλοι αγκάλιασαν την προσπάθεια της Εθνική μας κόντρα στην Ουαλία. 

Για άλλο ένα παιχνίδι της Εθνικής, ήρθαν στο γήπεδο πολλές οικογενείες και παιδιά, κάτι που είναι και ο μεγάλος στόχος της Ομοσπονδίας για αυτό άλλωστε σε όλους τους αγώνες υπάρχει το οικογενειακό πακέτο. 

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κόσμο που πήγε χθες βράδυ στο ΓΣΠ και τον καλεί να παραμείνει στο πλευρό της Εθνικής μας, έχοντας ακόμη μεγαλύτερη παρουσία στον αγώνα με το Βέλγιο την ερχόμενη Κυριακή.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής συνεχίζεται σήμερα από τα γραφεία της ΚΟΠ και από το ΓΣΠ καθώς και ηλεκτρονικά. Στο ΓΣΠ θα πωλούνται εισιτήρια από τις 10 το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα και από την ΚΟΠ από τις 8 το πρωί μέχρι τις δύο το μεσημέρι. 

Αύριο ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων. Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠ www.cfa.com.cy μπορούν να το πράξουν μέχρι το Σάββατο στις 23:30. 

Για τα εισιτήρια, ισχύουν οι ίδιες τιμές όπως και με την Ουαλία. Γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, οικογενειακά πακέτα στην Ανατολική κερκίδα 15 ευρώ (ένας άντρας, μια γυναίκα κα δύο παιδιά μέχρι 12 ετών) και on line εισιτήρια 8 ευρώ".