Θεατές στο ίδιο (άδικο) έργο

Θα ακουστεί κάπως υποκειμενικό όμως είναι η πραγματικότητα: Πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν η Κύπρος έφυγε από το γήπεδο, παίρνοντας λιγότερα από όσα έδωσε. Αυτό είδαμε και ψες...

Απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα και έχοντας πολλές απουσίες, η Εθνική του Πάμπου Χριστοδούλου στάθηκε πολύ καλά, διεκδίκησε τη νίκη και δικαιούνταν έστω την ισοπαλία. Τελικά έφυγε από το ΓΣΠ με μηδέν βαθμούς και αυτό την αδικεί.

Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, στα οποία η Εθνική μας έχασε στην λεπτομέρεια, ακόμα και από πολύ πιο ποιοτικούς αντίπαλους. Μια στιγμιαία έλλειψη προσοχής, ίσως επειδή μένουμε από δυνάμεις στο τέλος, σίγουρα γιατί ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει και μεγάλη δεξαμενή παικτών για να επιλέξει... Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που συμβαίνει αυτό και βρίσκουν εφαρμογή και στην ψεσινή αναμέτρηση.

Πάντως είναι δεδομένο πως η Κύπρος στάθηκε πολύ καλά και έδειξε ξανά πως είναι στον σωστό δρόμο. Υπάρχει, πλέον, συγκεκριμένο πλάνο σε κάθε παιχνίδι, ο κάθε παίκτης τα δίνει όλα στο γήπεδο και το πάθος ξεχειλίζει, σε αντίθεση με κάποιες φορές στο παρελθόν για να γράφουμε όλη την πραγματικότητα.

Τεράστιο κέρδος και η παρουσία χιλιάδων στην κερκίδα. Ο κόσμος πιστεύει ξανά στην Εθνική, είναι κοντά της και το θέμα είναι όλο αυτό να μην είναι παροδικό. Η φωτογραφία αυτή είναι η χαρακτηριστικότερη και μια εικόνα που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.