"Μπίδης" και Μερκής για Ισραήλ (Βίντεο)

Πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης της Εθνικής μας ομάδας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και Γιώργος Μερκής μίλησαν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τον εκτός έδρας αγώνα με το Ισραήλ.

Αναλυτικά:

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης: «Βαθμολογικά έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό αγώνα στον οποίο πρέπει να νικήσουμε για να διεκδικήσουμε κάτι στη συνέχεια. Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια στα οποία παίξαμε πάρα πολύ καλά, χωρίς όμως να έχουμε βαθμολογικό κέρδος. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που είμαστε χρόνια στην Εθνική, ξέρουμε πολύ καλά το συναίσθημα να έχουμε καλές εμφανίσεις χωρίς αποτέλεσμα. Στο παρελθόν μας στοίχισε αυτό Ελπίζω φέτος η τύχη να είναι μαζί μας και η κατάληξη της προσπάθειας μας να είναι διαφορετική.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε την κρισιμότητα του αγώνα με το Ισραήλ. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας και στην ομάδα μας και θα δούμε τον αντίπαλο στα μάτια. Θεωρώ ότι οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, παίρνοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα. Θα είναι μεγάλη υπόθεση για όλους μας αν τα καταφέρουμε και ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».

Γιώργος Μερκής: «Νιώθω πολύ καλά που είμαι πίσω στην Εθνική μετά τον τραυματισμό μου. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει την ευκαιρία να είμαι ξανά στην ομάδα. Παίζουμε με το Ισραήλ που είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος. 

Χωρίς άγχος και πίεση θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Με τις προηγούμενες εμφανίσεις μας ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά και νομίζω είναι καιρός να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για τη συνέχεια».