Αντίστροφη μέτρηση

Αντίστροφη μέτρηση για τις νέες υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.


 
Αρχή από αύριο στη Σλοβακία και συνέχεια την ερχόμενη Τρίτη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Στάδιο Αμμόχωστος - Επιστροφή με αντίπαλο τη Λευκορωσία.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στη Σλοβακία και η πρώτη προπόνηση έγινε σε γήπεδο της περιοχής του Πιεστάνι όπου εγκαταστάθηκε η αποστολή.
 
Σήμερα το απόγευμα η προπόνηση έγινε στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα και συγκεκριμένα στο Στάδιο Spartak Myjava.

Ο προπονητής της Εθνικής μας είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος στην προπόνηση και αργότερα θα καταλήξει οριστικά στο πλάνο δράσης που θα παρατάξει εναντίον της Σλοβακίας.

Σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας στην Ολλανδία όπου ηττήθηκε με 4-0, η Εθνική μας θα παραταχθεί με σημαντικές αλλαγές, καθώς κλήθηκαν και νέα πρόσωπα στην αποστολή.

Ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε αλλαγές, στόχος για τους νεαρούς διεθνείς μας είναι η παρουσία που θα δώσει ελπίδες για καλή παρουσία στον όμιλο, αρχίζοντας από την Πέμπτη στη Σλοβακία.
 
«Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να παίρνουμε αποτελέσματα», μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαλέκκος.
 
Το Στάδιο Spartak Myjava που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης είναι χωρητικότητας 2.700 θέσεων και σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας της Σλοβακίας το παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουν 2 χιλιάδες θεατές.
 
Όπως ήδη ανακοινώθηκε ο αυριανός αγώνας θα αρχίσει στις 18:20 (ώρα Κύπρου) και θα μεταδίδεται απευθείας από την τηλεόραση της Σλοβακίας.
 
Θα διαιτητεύσει ο Φιλανδός Ville Nevalainen (διεθνής από το 2014) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ville Koskiniemi και Marko Hänninen. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Jari Järvinen.
 
Θα είναι ο δεύτερος αγώνας που θα δώσει η ομάδα μας στον όγδοο όμιλο όπου συμμετέχουν Ολλανδία, Σλοβακία, Τουρκία και Λευκορωσία.
 
Στις 9 Οκτωβρίου για τον όμιλο μας θα διεξαχθεί ο αγώνας Λευκορωσία – Τουρκία και στις 11 Οκτωβρίου θα παίξουν Ολλανδία – Σλοβακία.
 
Η Σλοβακία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της επίσης με εκτός έδρας παιχνίδι. Συγκεκριμένα ηττήθηκε στη Λευκορωσία με 1-0 και το παιχνίδι είχε παρακολουθήσει και ο προπονητής της ομάδας μας Κώστας Μαλέκκος.
 
Η αποστολή της Εθνικής μας
Για τους αγώνες με τη Σλοβακία και τη Λευκορωσία στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
 
ΑΕΛ: Ανδρέας Κυριάκου
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Φύτος Κυριάκου
ΑΠΟΕΛ: Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Τασουρής, Βασίλης Παπαφώτης, Χρίστος Τζιάμας
ΑΡΗΣ: Μηνάς Αντωνίου, Κυριάκος Παναγή
ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Γιώργος Αρέστη
ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Μάριος Ηλία
Ε.Ν. Παραλιμνίου: Λοϊζος Κοσμάς, Αντώνης Κουμής
ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ιωάννης Κούσουλος
ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου: Δημήτρης Τζακουρής
ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ανδρέας Παναγιώτου
ΠΑΕΕΚ: Ανδρέας Φραγκέσκου
ΠΑΦΟΣ FC: Θωμάς Ιωάννου
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στέφανος Μουκτάρης
NΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Ανδρέας Καρό
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Μάριος Πεχλιβάνης

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ