Χωρίς προβλήματα... πετά για Ισραήλ (Φώτος)

Χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα, ολοκληρώθηκε απόψε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών επί Κυπριακού εδάφους για τον αγώνα του Σαββάτου με το Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μας στον αγώνα του Σαββάτου. 

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ξεκίνησε τη Δευτέρα, με απόντες τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και το Γρηγόρη Κάστανο, συνεχίστηκε χθες, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τη Δευτέρα να κάνουν αποθεραπεία και έτσι, σήμερα ήταν η πρώτη προπόνηση στην οποία ο Ομοσπονδιακος μας τεχνικός Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν με όλους τους ποδοσφαιριστές. 

Αύριο, γύρω στις 14:00, η αποστολή της Εθνικής μας θα ταξιδέψει για την Ιερουσαλήμ. 

Στην αποστολή για το Ισραήλ έχουν συμπεριληφθεί οι ακόλουθοι 23 ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντρε Νέγκρι, Χάρης Κυριάκου, Τζέισον Δημητρίου, Μάριος Αντωνιάδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ντόσσα Τζούνιορ,  Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Οικονομίδης,Μάριος Νικολάου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Ανδρέας Μακρής, Νέστωρ Μυτίδης, Γιώργος Κολοκούδιας.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το βράδυ με προπόνηση στο "Teddy Stadium".

Πρόκειται για το Στάδιο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Σαββάτου Ισραήλ - Κύπρου, , χωρητικότητας 34.000 θεατών και το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο. 

Ο αγώνας Ισραήλ - Κύπρου είναι για την 9η αγωνιστική του 2ου Προκριματικού Ομίλου του EURO 2016 και έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δύο ομάδες αφού ακόμη οι προνομιούχες θέσεις δεν έχουν κριθεί.

ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΠ

Ποιος χαμογέλα στην "Τούμπα";