Επιστρέφει και βλέπει Λευκορωσία

Ο απολογισμός από την αποστολή της Σλοβακίας δυστυχώς δεν κατέγραψε βαθμολογικό κέρδος για την Εθνική Ελπίδων.

Παρά την πολύ μεγάλη διάθεση που υπήρχε και την προσπάθεια που έγινε στο χθεσινό παιχνίδι, η ομάδα μας γνώρισε την ήττα στο δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι της και πλέον όλο το βάρος επικεντρώνεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης με αντίπαλο τη Λευκορωσία στο Στάδιο «Αμμόχωστος Επιστροφή».

Ο Κώστας Μαλέκκος μιλώντας στους διεθνείς μας μετά το παιχνίδι της Σλοβακίας, εξέφρασε ικανοποίηση για την διάθεση και το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν και ζήτησε ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ενόψει της νέας αποστολής.

Η Εθνική μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη νέα διοργάνωση χρειάζεται νικηφόρο αποτέλεσμα για να δημιουργήσει κίνητρα στο υπόλοιπο της διαδρομής της προκριματικής φάσης.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Λευκορωσίας αρχίζει σήμερα με πρωινή προπόνηση στο Πιεστάνι και θα συνεχιστεί μετά την επιστροφή στην Κύπρο.

Το οδοιπορικό της επιστροφής για την αποστολή της Εθνικής μας αρχίζει σήμερα το απόγευμα και θα φτάσει στη Λάρνακα λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο αγώνας με τη Λευκορωσία όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» και θα αρχίσει στις 17:00 με ελεύθερη είσοδο για το φιλάθλους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8ος όμιλος)
1.    Netherlands Ολλανδία   2    2    0    0    5    0    5    6
2.    Belarus Λευκορωσία     1    1    0    0    1    0    1    3
3.    Slovakia Σλοβακία         2    1    0    1    2    1    1    3
4.    Turkey Τουρκία             1    0    0    1    0    1    -1   0
5.    Cyprus Κύπρος             2    0    0    2    0    6    -6   0