"Θα παίξουμε σαν τρελοί"

Την πίστη του στην ομάδα του και στην ανάγκη που υπάρχει να δώσουν χαρά στην πατρίδα τους, στάθηκε ο Έλι Γκούτμαν στην διάσκεψη τύπου ενόψει Κύπρου.

Ο τεχνικός του Ισραήλ σχολίασε...

"Eλπίζω να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Το θέλω εγώ, το θέλουν οι παίκτες και όλοι στην ομάδα, να ολοκληρώσουμε αυτή την αποστολή. Αυτή η χώρα χρειάζεται τώρα ορισμένες στιγμές χαράς. Οι παίκτες γνωρίζουν το πλάνο του αγώνα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Έχουμε καθορίσει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα μού εμπνέει εμπιστοσύνη, υπάρχει μια αίσθηση ομαδικότητας, είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μαζί τους αυτές τις μέρες. Κοιτάζουμε όλα τα ματς με σοβαρότητα και αυτό θα κάνουμε και αύριο.

Προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε και κοιτάζουμε όλες τις λεπτομέρειες από πλευράς τακτικής, στατικά χτυπήματα κλπ. Αυτή είναι η χώρα μας, η ομάδα μας, δεν έχουμε άλλη ομάδα. Νιώθω και πιστεύω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο αύριο. Θέλουμε ο κόσμος να έρθει να στηρίξει το Ισραήλ, να φέρει τις σημαίες μαζί του και να φτιάξει μια γιορτινή ατμόσφαιρα. Να μην αφήσουμε αυτή την ομάδα, μέχρι που να σφυρίξει ο διαιτητής. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως θα παίξουμε σαν τρελοί, έχουμε έτοιμη την στρατηγική μας, καλούς παίκτες και καρδιά".

Από πλευράς παικτών ο Τελ Μπεν Χαΐμ ανέφερε: "Παίζουμε στην πρωτεύουσα και αυτό είναι καλό, ο κόσμος θα μας στηρίξει. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν. Δεν σκεφτόμαστε να αρνητικά σενάρια. Ξέρουμε πως παίζουμε με μια καλή ομάδα που κέρδισε εκτός τη Βοσνία και μας δυσκόλεψε πολύ στην Κύπρο αν και κερδίσαμε. Δεν θα είναι εύκολο ματς αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας".