"Πάντα πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε" (φώτος)

O Πάμπος Χριστοδούλου παραχώρησε λίγο μετά τις 19:00, διάσκεψη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με το Ισραήλ...

Αρχικά ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ισραήλ για την άψογη φιλοξενία. Για το παιχνίδι... είναι ένα δύσκολο ματς όπως όλα για εμάς, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καθήκον μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στο γήπεδο. Με τα όσα δώσαμε ως τώρα, δεν πήραμε τους ανάλογους βαθμούς. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος και πιο τυχερός να χαμογελάσει".

Ερώτηση για το αν ξεχωρίζει κάποιο παίκτη από το Ισραήλ: "Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα και δεν βρίσκεται τυχαία εδώ. Σαν ομάδα το Ισραήλ έδειξε πως είναι καλά οργανωμένη, ομάδα συνόλου και πρέπει να αντιμετωπίσουμε συνολικά την ομάδα, όχι συγκεκριμένα κάποιο παίκτη".

Ερώτηση αν μπορεί να κερδίσει η Κύπρος: "Πάντα πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Στα δυο τελευταία ματς δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν σύμφωνα με την απόδοση που είχαμε. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Δείξαμε πως έχουμε αρκετές δυνάμεις και είμαστε ομάδα του παρόντος και του μέλλοντος. Εύχομαι να έχουμε μια καλή εμφάνιση και να συνδυαστεί με τους βαθμούς της νίκης".

Ερώτηση για τον Γκούτμαν ότι ξέρει πολύ καλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αν είναι καλό για εκείνο: "Νομίζω πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Γκούτμαν. Είναι ένας καλός προπονητής, δούλεψε με επιτυχία στην Κύπρο. Απ' εκεί και πέρα ο κάθε προπονητής κοιτάζει να ετοιμάσει όπως μπορεί την ομάδα του. Τα παιχνίδια είναι πολλά που παίζονται, έτσι ο ένας προπονητής ξέρει την άλλη ομάδα".

Μάριος Αντωνιάδης: "Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προπονητη μου. Ξέρουμε ποιά ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Παίζουν στην έδρα τους, ένα γήπεδο γεμάτο και είναι διψασμένοι για νίκη αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Είμαστε εδώ να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με λίγη τύχη που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, να πάρουμε τους βαθμούς".