"Το νέο πρόσωπο που παρουσιάσαμε, άφησε ελπίδες"

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ μίλησε ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Εθνικής Ελπίδων στη Σλοβακία, ενόψει της αναμέτρησης με την Λευκορωσία...

Ο μπακ του ΑΠΟΕΛ ανέφερε: «Η καλή παρουσία στη Σλοβακία πιστεύω ότι θα αποτελέσει τη βάση για να συνεχίσουμε με καλύτερες παρουσίες αλλά και καλύτερα αποτελέσματα τις υποχρεώσεις μας στην προκριματική φάση. Έγινε μεγάλη προσπάθεια, πλησιάσαμε το κέρδος και θα μπορούσαμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Λευκορωσία και δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από το αποτέλεσμα της νίκης. Με σοβαρότητα και συνεχή προσπάθεια μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για τη συνέχεια. Το νέο πρόσωπο που παρουσίασε η Εθνική μας άφησε ελπίδες και πιστεύω ότι με περισσότερη σταθερότητα θα έρθουν και τα ανάλογα αποτελέσματα».
 
- Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει Λευκορωσίας από την Κυριακή το πρωί μπαίνει στην τελική ευθεία με προπόνηση που θα γίνει στα βοηθητικά του Σταδίου ΓΣΠ.

- Ο αγώνας με τη Λευκορωσία θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη και ώρα 17:00 στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή».

- Η Λευκορωσία στη μέχρι τώρα διαδρομή της προκριματικής φάσης έδωσε δύο αγώνες στην έδρα της. Κέρδισε 1-0 τη Σλοβακία και ηττήθηκε 2-0 από την Τουρκία.