Στις 16 Μαΐου αρχίζει για Σερβία

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών ενόψει του εκτός έδρας φιλικού αγώνα με τη Σερβία στις 25 του μήνα.

Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ στις 09:30 το πρωί και από αυτήν, θα απουσιάσουν οι διεθνείς του Απόλλωνα και της Ομόνοιας λόγω συμμετοχής των ομάδων τους στον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola.

Μετά τις 16 Μάϊου, θα ακολουθήσουν άλλες τρεις προπονήσεις στις 19, 20 και 21 του Μάη στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης "Αντώνης Καράς"  ενώ η αποστολή της Εθνικής μας θα αναχωρήσει για τη Σερβία την Κυριακή 22 Μάϊου το πρωί. 

Στη Σερβία, η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις στο Βελιγράδι στις 22 και 23 του Μάη και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με προπόνηση στο Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα στις 24 του Μάη. 

Ο αγώνας Σερβίας - Κύπρου θα γίνει στο Στάδιο της πόλης Uzice,  το Uzice City Stdium χωρητικότητας 12000 θεατών την Τετάρτη 25 του Μάη και θα αρχίσει στις 17:30 τοπική ώρα (18:30 ώρα Κύπρου). 

Ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου θα ανακοινώσει την κλήση των διεθνών την εβδομάδα πριν την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.
 
Το φιλικό με τη Σερβία είναι το δεύτερο για την Εθνική Κύπρου το 2016 αφού  προηγήθηκε το φιλικό στην Ουκρανία στις 24 Μαρτίου (1-0 νίκησε η Ουκρανία). 

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2016 αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με την ομάδα μας να υποδέχεται το Βέλγιο στις 6 Σεπτεμβρίου στο ΓΣΠ.