Ισοπαλία στο "Πέταρ Μιλοσέφσκι"

 Εκτός έδρας ισοπαλία για την Εθνική μας ομάδα των Παίδων U-14 στο πρώτο της φιλικό με τα Σκόπια που έγινε σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Σκοπίων "Πέταρ Μιλοσέφσκι". 

1-1 το αποτέλεσμα με το γκολ της Εθνικής μας να το πετυχαίνει ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους. 

Οι δύο ομάδες, θα δώσουν και δεύτερο φιλικό την ερχόμενη Πέμπτη, την ίδια ώρα στο ίδιο γήπεδο.

Κύπρος (Γ. Κυπριανού): Μιχάλης. Κυριάκου, Κωνσταντίνος Βροντής, Αναστάσιος Χαραλάμπους, Ανδρέας Χαραλάμπους, Στέλιος Ανδρέου, Μάριος Γεωργίου, Νικόλας Κωνσταντίνου (Ερήμη), Λούκας Καλογήρου, Άγγελος Ανδρέου, Λουκάς Ανδρέου, Γιώργος Ζουβάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην αποστολή. 

Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Μελαναρκίτη, Στέλιο Λοίζου, Παρασκευά Ορφανίδη, Νικόλα Γεωργίου, Ιωάννη Χατζηγιάννη, Γιώργο Πελεκάνο, Νικόλα Κωνσταντίνου (Ολυμπιακός), Ανδρέα Χατζηγαβριήλ και Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Γιώργος Κυπριανού έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

«Στόχος όπως πάντα ήταν να προσπαθήσουμε να δείξουμε στο γήπεδο την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλουμε να περάσουμε στις Εθνικές μας ομάδες. Σε αρκετά πράγματα μείναμε ικανοποιημένοι, σε κάποια άλλα θέλουμε δουλειά και εκεί θα επικεντρωθούμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Συνεχίζουμε τη δουλειά με στόχο να πάμε ακόμη καλύτερα στο επόμενο φιλικό την Πέμπτη», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο κ. Κυπριανού.