Θετικά συμπεράσματα (Δηλώσεις)

Μια ισοπαλία και μια ήττα καταγράφει ο απολογισμός της Εθνικής μας ομάδας των Παίδων U-14 στα δύο φιλικά που έδωσε στα Σκόπια. 

Στον πρώτο φιλικό αγώνα την Τρίτη οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1 ενώ χθες Πέμπτη η Εθνική μας έχασε με 2-1. 

«Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι αυτοσκοπός, όμως, η ήττα με 2-1 από τέρμα που δεχτήκαμε στην τελευταία φάση του αγώνα μας αφήνει μια μικρή απογοήτευση. Παρά την ήττα, θέλω να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη τους προσπάθεια», είναι το σχόλιο του προπονητή της Εθνικής Παίδων Γιώργου Κυπριανού.

Άλλωστε, η ομάδα μας αποτελείται από ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι μόλις 14 ετών και κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε διεθνές επίπεδο και μέσα από αυτά τα παιχνίδια, αποκτούν τεράστιες εμπειρίες για το μέλλον.
«Τα παιδιά αυτά είναι σε στάδιο εκπαίδευσης για να είναι έτοιμοι για τις μεγαλύτερες Εθνικές. Έχουμε ξεκάθαρους στόχους και δουλεύουμε εντατικά για την υλοποίηση τους. Μέσω των δυο φιλικών στα Σκόπια, κάναμε άλλο ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», είναι το σχόλιο του κ. Κυπριανού, ο οποίος προσθέτει:  
«Ευχαριστώ την Ομοσπονδία για την ευκαιρία που δίνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε διεθνές επίπεδο καθώς και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που έχουμε».

Στο χθεσινό δεύτερο φιλικό, η Εθνική μας αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση:

Α. Χατζηγαβριήλ (36' Μ. Κυριάκου), Αναστ. Χαραλάμπους, Σ. Ανδρέου (36' Ν. Κωνσταντίνου), Ανδρέας Χαραλάμπους, Μ. Γεωργίου (36' Ε. Ανδρέου), Γ. Πελεκάνος (36' Λ. Ανδρέου), Ν. Γεωργίου (36' Στ.Λοϊζου), Νικόλας Κωνσταντίνου (57' Κ. Βρόντης), Λ. Καλογήρου, Ιωάννης Χατζηγιάννης, Π. Ορφανίδης (36' Χαρ. Χαραλάμπους).