"Μεγάλο γεγονός ο αγώνας - Είμαστε μεταξύ φίλων"

Η Σερβική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου υποδέχθηκε την αποστολή της Εθνικής Κύπρου, παραθέτωντας επίσημη δεξίωση προς τιμήν της χθες βράδυ στο Ζλάτιμπορ.  

Στην παρουσία του Δημάρχου του Ούσιτζε, της πόλης που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, ο Αντιπρόεδρος της Σερβικής Ομοσπονδίας κ. Goran Bunjevic ευχαρίστησε την ΚΟΠ που αποδέχτηκε την πρόσκληση για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα και ευχήθηκε όπως γίνει ένα παιχνίδι το οποίο θα χαρούν οι φίλαθλοι.

"Πέρασαν περισσότερα από είκοσι χρόνια που η Εθνική Σερβίας δεν έχει αγωνιστεί στην περιοχή του Ούσιτζε και ο αγώνας αποτελεί μεγάλο γεγονός για την περιοχή", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Bunjevic τονίζοντας πως το γήπεδο θα κατάμεστο. 

Ο επικεφαλής της αποστολής της ΚΟΠ Α' Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών ομάδων κ. Χάρης Λοϊζίδης ευχαρίστησε την Ομοσπονδία της Σερβίας για τη φιλοξενία και τόνισε τους στενούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο χωρών, σε όλα τα επίπεδα. 

"Γνωρίζουμε ότι είμαστε μεταξύ φίλων. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παι΄χνίδι το οποίο θα χαρεί ο κόσμος", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Λοϊζίδης.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ