Δυνατό τεστ ενόψει Μουντιάλ

Δυνατό τεστ το απόγευμα για την Εθνική μας ομάδα αφού αντιμετωπίζει στις 18:00 την Εθνική Σερβίας σε ένα χρήσιμο παιχνίδι ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, το ερχόμενο Φθινόπωρο. Ο αγώνας θα γίνει στο Uzice City Stadium και αντίπαλος προπονητής θα είναι ο γνώριμός μας, Σλάβο Μούσλιν.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ολοκληρώθηκε χθες. Δεν προπονήθηκε ο Δημήτρης Χριστοφή αφού κρίθηκε πως θα ήταν καλύτερα να μην παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο αφού προέρχεται από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Αυτό είναι το δεύτερο φιλικό της Εθνικής μας μέσα στο 2016 αφού προηγήθηκε ο αγώνας με την Ουκρανία στην Οδησσό τον περασμένο Μάρτιο με τους Ουκρανούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Το χωρητικότητας 12000 θεατών γήπεδο στο Ούσιτζε αναμένεται απόψε να είναι κατάμεστο αφού η Εθνική Σερβίας δεν έχει αγωνιστεί στην περιοχή τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια και έτσι, ο αγώνας αποτελεί μεγάλο γεγονός.

Οι Σέρβοι δίνουν μεγάλη σημασία στον ματς και στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού με πιο γνωστούς τους Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και  Νεμάνια Μάτιτς της Τσέλσι και τον Κολάροφ της Μάντσεστερ Σίτι. 

Στην αποστολή της Εθνικής μας βρίσκονται οι: Α. Γιωργαλλίδης, Κ. Παναγή, Ν. Μιχαήλ, Κ. Χριστοφόρου, Μ. Στυλιανού, Γ. Βασιλείου,  Α. Αγγελή, Κ. Λαϊφης, Γ. Μερκής, Μ. Αντωνιάδης, Η. Χαραλάμπους, Ν. Αλεξάνδρου, Μ. Νικολάου, Χ. Κυριάκου, Γ. Οικονομίδης,  Κ. Αρτυματάς, Β. Λαμπάν, Ν. Εγγλέζου, Κ. Χαραλαμπίδης, Δ. Χριστοφή, Στ. Αλωνεύτης, Α. Μακρής,  και Π. Σωτηρίου.

* Ο Μαυροβούνιος Pavle Radovanovic ορίστηκε να διαιτητεύσει το φιλικό. Ο Radovanovic είναι 40 ετών και είναι διεθνής από το 2008. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Danijel Devic και Milutin Dukic με τέταρτο διαιτητή το Σέρβο Nenad Dokic.