Ξεκίνησε για Καζακστάν και Εσθονία (φώτος)

Με προπόνηση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" άρχισε σήμερα προετοιμασία η Εθνική Ανδρών για το φιλικό αγώνα της Τετάρτης με το Καζακστάν και τον επίσημο αγώνα του Σαββάτου με την Εσθονία. 

Νέα πρόσωπα οι Ρενάτο Μαρκάσα, Ανδρέας Παναγιώτου και Φάνος Κατελάρης που πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση με την Εθνική Ανδρών. 

Πρώτη κλήση στην Εθνική και για τον Ανδρέα Κυριάκου της ΑΕΛ που απουσιάζε από τη σημερινή προπόνηση όπως και οι διεθνείς του ΑΠΟΕΛ λόγω υποχρεώσεων με τις ομάδες τους.

Πριν την έναρξη της προπόνηση ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χριστάκης Χριστοφόρου καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές λέγοντας πως "αποτελεί τιμή για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή  να καλείται στην Εθνική του ομάδα", τονίζοντας πως και στους δύο αγώνες χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην προπόνηση οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, ανάλογα με τον χρόνο συμμετοχής που πήραν με τις ομάδες τους το Σαββατοκύριακο. Όλοι προπονήθηκαν κανονικά χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η προετοιμασία για το φιλικό αγώνα της Τετάρτης με το Καζακστάν θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα με προπόνηση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" (16:00). Θα προηγηθεί στις 15:00 Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής Χριστάκη Χριστοφόρου και δύο ποδοσφαιριστών.