ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ ο φάκελος;

Ο Ερμής προειδοποίησε την ΚΟΠ και την αστυνομία ότι κάτι δεν πάει καλά με την στοιχηματική δραστηριότητα του αγώνα με την Δόξα και οι νόμιμες εταιρίες απέσυραν το στοίχημα.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι εταιρίες στοιχημάτων αποσύρουν αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος από τα κουπόνια τους. Αυτό έγινε αμέτρητες φορές ενώ είναι και πολλές άλλες περιπτώσεις που αγώνες δεν συμπεριλήφθηκαν καθόλου στο στοίχημα.

Το ερώτημα είναι το εξής...

Από την στιγμή που πρόλαβαν οι... παίκτες και πόνταραν τι γίνεται αν η ΟΥΕΦΑ κρίνει πως ο αγώνας χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από την στοιχηματική δραστηριότητα; Τι θα γίνει αν έρθει φάκελος και κυρίως αν η έκθεση της UEFA αποδίδει υπαιτιότητα σε κάποια ομάδα;

Οι πληροφορίες μας πάντως κάνουν λόγο πως ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που η ΟΥΕΦΑ αποστείλει φάκελο δεν θα ληφθεί καθόλου υπόψη πως προηγήθηκε το χθεσινό σκηνικό με την απόσυρση του συγκεκριμένου αγώνα από τις νόμιμες εταιρίες. Καλά πληροφορημένη πηγή ανέφερε στο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ ότι η ΚΟΠ δεν σχετίζεται στην διαδικασία εξέτασης του τρόπου διεξαγωγής του αγώνα, κάτι το οποίο εξετάζεται και αποφασίζεται μόνο από το αρμόδιο γραφείο της ευρωπαικής ομοσπονδίας.