Άρχισαν οι εργασίες

Άρχισαν σήμερα στη Λευκωσία οι εργασίες του 21ου σεμιναρίου Διαιτησίας για τους διαιτητές και τους βοηθούς διαιτητές της κατηγορίας Elite. Στο σεμινάριο συμμετέχουν επίσης οι διεθνείς διαιτητές γυναικείου ποδοσφαίρου, οι παρατηρητές Α' Κατηγορίας και οι εκπαιδευτές διαιτησίας.

Τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο καλωσόρισε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης της Επιτροπής Διαιτησίας Hugh Dallas. 

Στην εισαγωγική του ομιλία ο κ. Dallas καλωσόρισε τον Hans Reijgwart που επιστρέφει στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας, ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Alan Snoddy για το έργο που επιτέλεσε και ζήτησε από τους διαιτητές να είναι έτοιμοι, σωματικά και ψυχολογικά να ανταπεξέρθουν σε ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με ψηλές απαιτήσεις. Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα αποτελέσματα των διαιτητών στο χθεσινό τεστ φυσικής κατάστασης. 

"Χαίρομαι που είμαι ξανά μαζί σας. Πρέπει να είστε όλοι δυνατοί και έτοιμοι να ανταποκριθείτε στο δύσκολο Πρωτάθλημα που μας περιμένει", ήταν τα λόγια του Προέδρου Επιτροπής Διαιτησίας Hans Reijgwart.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Μιχάλης Αργυρού και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παρατηρητών Μιχάλης Ιωάννου. 

Οι εργασίες του σεμιναρίου θα ολοκληρωθούν αύριο. Θα διδάξουν μεταξύ άλλων ο Hugh Dallas, ο Κώστας Καπιτανής και ο  Πολωνός Maciej Wierzbowski, πρώην διεθνής βοηθός διαιτητής και εκπαιδευτής της UEFA που αναλαμβάνει το κομμάτι της εκπαίδευσης των βοηθών διαιτητών.